Lifestyle

Όταν ο Μάικλ Τζόρνταν απέρριψε την Κατερίνα Στικούδη -Τι συνέβη

Όταν ο Μάικλ Τζόρνταν απέρριψε την Κατερίνα Στικούδη -Τι συνέβη
Μάικλ Τζόρνταν Κατερίνα Στικούδη: «Όχι γλυκιά μου» είπε ο κορυφαίος αθλητής στην Ελληνίδα τραγουδίστρια

Κι όμως ύπήρξε αυτή η συνάντηση με τον Μάικλ Τζόρνταν, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή “Τρία Μούτρα” του Luben Tv. Η γνωστή τραγουδίστρια υποστήριξε ότι συνάντησε τον θρύλο των Σικάγο Μπουλς και του NBA σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, όπου και δεν δίστασε να του μιλήσει. Πιο συγκεκριμένα, πήγε στο τραπέζι όπου ο Τζόρνταν καθόταν με τη σύζυγό του και του ζήτησε να βγάλουν μία selfie φωτογραφία.

«Όχι γλυκιά μου» της απάντησε ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στο μπάσκετ, με τους μπράβους του να πλησιάζουν για να την απομακρύνουν από κοντά του, σύμφωνα με την αποκάλυψη της Στικούδη.

Το απόσπασμα με τον Τζόρνταν στο 10:51 του video

Η Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη (Θεσσαλονίκη, 16 Απριλίου 1985) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης και μοντέλο.

Γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μάλιστα υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία το 2001 κατέκτησε τη πέμπτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης της με το modeling και την εγκατάσταση της στην Αθήνα.

Το 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι «Από Μια Άλλη Εποχή».

Παράλληλα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στον πέμπτο κύκλο του show μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar» στον ANT1 όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Ακόμη έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στην κωμική σειρά «Πέτα τη Φριτέζα». Από τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους μέχρι σήμερα έχει ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο καστ της κωμικής σειράς «Αν Ήμουν Πλούσιος», σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη, υποδυομένη την Φρόσω. Τον Οκτώβριο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρία Minos EMI ενώ τον Νοέμβριο κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι με τίτλο «Το ξέραμε και οι δυο». Την ίδια περίοδο έκανε το πρώτο της επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντας την αισθητική δερματολογική κλινική Dermapro στο Κολωνάκι. Από τις 8 Νοεμβρίου ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο κέντρο Ιερά Οδός μαζί με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πλούταρχο και την Έλλη Κοκκίνου για τη χειμερινή σεζόν 2019-2020.

Τέλος, τον Δεκέμβριο έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο στο μιούζικαλ «Annie» παίζοντας μαζί με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την Νάντια Μπουλέ και τον Αργύρη Αγγέλου σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου. Τον Ιανουάριο του 2020, επέστρεψε τηλεοπτικά ως παρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τον τρίτο κύκλο του show μόδας «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments