Nέα της αγοράς

ΟΠΑΠ Game Time: Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος για το φινάλε της Super League

ΟΠΑΠ Game Time: Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος για το φινάλε της Super League
ΟΠΑΠ Game Time: Στα δύο ντέρμπι με τα οποία πέφτει η αυλαία της φετινής Super League ήταν αφιερωμένο το νέο επεισόδιο της εβδομαδιαίας εκπομπής.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σχολίασε τους αγώνες Ολυμπιακός – ΑΕΚ (Κυριακή 19 Ιουλίου, 20:00) και ΠΑΟΚ –  Άρης (Κυριακή 19 Ιουλίου, 20:00) για την 10η και τελευταία αγωνιστική των Play Off της Super League.

Στα δύο ντέρμπι με τα οποία πέφτει η αυλαία της εφετινής Super League ήταν αφιερωμένο το νέο επεισόδιο της εβδομαδιαίας εκπομπής «Game Time» του ΟΠΑΠ, με καλεσμένο τον Τάκη Καραγκιοζόπουλο.

Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος μίλησε στο «Game Time» και για τους δύο ημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου Αγγλίας, Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στο στάδιο Wembley του Λονδίνου.

ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 αποτελώντας την εθνική λοταρία της χώρας και εισήχθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2001, κατέχοντας την αποκλειστική άδεια εκμετάλλευσης όλων των αριθμολαχείων (7 παιχνίδια), του αθλητικού στοιχηματισμού (4 παιχνίδια) και των ιπποδρομιών.

Λειτουργεί, επίσης, αποκλειστικά τα Λαχεία και Σκρατς (Ξυστό) στην Ελλάδα μέσω μιας κοινοπραξίας (με ποσοστό 67%). Τα παιχνίδια προσφέρονται μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων πώλησης στην Ελλάδα, τα πρακτορεία μας, που ξεπερνούν τις 4.000 και ενεργούν ως εμπορικοί αντιπρόσωποι αμειβόμενοι με προμήθεια απόδοσης. Επιπρόσθετα με το δίκτυο πρακτορείων ΟΠΑΠ, η διάθεση των Σκρατς (Ξυστό) και Λαχείων επεκτείνεται περαιτέρω μέσω εναλλακτικών 3.800 σημείων πώλησης (περίπτερα, πλανόδιοι πωλητές, κλπ).

Λίγα λόγια για την εκπομπή «Game Time»

O παλμός των αθλητικών γεγονότων χτυπά στο «Game Time», τη νέα αθλητική εκπομπή που έκανε πρεμιέρα πριν από έναν χρόνο περίπου στα social media του ΟΠΑΠ. Κάθε εβδομάδα, οι αστέρες του αθλητισμού μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για τους κορυφαίους αγώνες.

Στην πρώτη εκπομπή του «Game Time», ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ανέλυσε το Copa America με τη μοναδική λατινοαμερικάνικη ματιά του. Ο πρώην άσος και προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε πού κρίθηκαν ο μικρός και μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments