Video

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Πότε θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Πότε θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος
Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Το φινάλε καθήλωσε τους τηλεθεατές με τις συγκλονιστικές εξελίξεις.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έφτασαν στο τέλος αφού το βράδυ της Πέμπτης προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο για τη φετινή σεζόν.

Οι εξελίξεις στο «Διαφάνι» καθήλωσαν τους τηλεθεατές και ξεσήκωσαν τους χρήστες του Τwitter που έβαλαν… «φωτιά» με τα απανωτά τους τιτιβίσματα. Ο Παναγιώτης αποφάσισε να στήσει ένα νέο καφενείο, προκαλώντας την οργή του Σταμάτη ενώ η Ουρανία πήρε την οριστική της απόφαση σε σχέση με τον Κυριάκο.

Από την άλλη, ο Δούκας βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν πολύ σκληρό εισαγγελέα, αποφασισμένο να ξεσκεπάσει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης. Ο Δούκας συνειδητοποίησε πως ο κλοιός γύρω του στενεύει. Αυτές οι τηλεοπρικές εξελίξεις προκάλεσαν γέλιο, πίκρα, δάκρυα αλλά και ανυπομονησία για τον νέο κύκλο ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο ενώ κυριάρχησαν στο Τwitter.

Μερικά από τα tweets που ξεχωρίσαμε, είναι τα εξής:

Πότε ξεκινούν τα νέα επεισόδια;

Ο πρώτος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» απόψε στις 22.45 έφτασε στο τέλος του, μα οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματα. «Θα συνεχίσουμε τα γυρίσματα μέχρι τις αρχές Αυγούστου και πριν κλείσει ο Αύγουστος θα ξανασυνεχίσουμε» ανέφερε ο «Ενομοτάρχης» του «Διαφανίου», κατά κόσμον Γιώργος Σουξές στην κάμερα του «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης 17 Ιουλίου.

«Νομίζω ότι οι προβολές θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου ούτως ώστε να έχουμε μια σειρά από επεισόδια στην περίπτωση που ξανακλείσουμε λόγω κορωνοϊού», προσέθεσε ο ηθοποιός. Από την άλλη, η «Αγορίτσα», πιστή οικονόμος του «Δούκα Σεβαστού» μαρτύρησε πως οι εξελίξεις στον νέο κύκλο θα είναι πολλές. «Η προβολή της σειράς τελειώνει την Πέμπτη, αλλά εμείς συνεχίζουμε τα γυρίσματα για το νέο κύκλο. Θα έχουμε πολλές εξελίξεις, αλλά τι περιμένεις να σου πω;», εξέφρασε η Μαρία Αντουλινάκη.

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδερφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments