Video

Σοφία Μουτίδου The Booth: Ο σύντροφός της κάλεσε στην εκπομπή της και δεν τον αναγνώρισε

Σοφία Μουτίδου The Booth: Ο σύντροφός της κάλεσε στην εκπομπή της και δεν τον αναγνώρισε
Σοφία Μουτίδου The Booth: Ο σύντροφός της βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής ως τηλεθεατής και της έκανε πλάκα.

Παρουσιάστρια μιας νέας καλοκαιρινής εκπομπής στο OPEN είναι η Σοφία Μουτίδου, στην οποία δέχεται τηλεφωνήματα από τηλεθεατές προκειμένου να τους προτείνει μία λύση.

Και φαίνεται πως όρεξη για φάρσα είχε ο σύντροφος της γνωστής ηθοποιού, ο οποίος πήρε τηλέφωνο την αγαπημένη του στον «αέρα» της εκπομπής «The Booth» προσποιούμενος τον τηλεθεατή. Παρουσιάστηκε ως Γιώργος, είπε ότι ασχολείται με το ψάρεμα και δήλωσε πως το πρόβλημά του είναι ότι οι φίλοι του είναι πιο δεινοί ψαράδες, με αποτέλεσμα εκείνος να μένει μονίμως στην βάρκα και οι άλλοι να βουτούν.

Και όσο διαρκούσε το τηλεφώνημα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια υποψιάστηκε την ταυτότητα του… τηλεθεατή, μολονότι εκείνος τη διέψευσε. «Αντώνη; Αντώνη;», φώναξε η Σοφία Μουτίδου, με την τηλεφωνική γραμμή να απαντάει: «Όχι… Γιώργος!». «Α, είσαι ίδιος με τον Αντώνη που τα είχα! Μου κόπηκαν τα πόδια λίγο» συμπλήρωσε, αμέσως, η ηθοποιός, με τις συμπαρουσιάστριές της να ξεσπούν σε γέλια.

«Ποιος Αντώνης νόμιζες πως είναι παιδί μου; Σε βλέπω, μετά από εδώ, θα γίνει ένας χαμούλης στο σπίτι», τόνισε με νόημα η συμπαρουσιάστριά της, Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Εντάξει, τέλος πάντων, ήταν ο σύντροφος μου και δεν το ήξερα! Στην αρχή δεν το κατάλαβα. Το κατάλαβα μετά από λίγο και πιο πολύ από το άγχος του» αποκάλυψε, με χαμόγελο, η Σοφία Μουτίδου.

Δέχτηκε… πειράγματα και σχόλια από τις συμπαρουσιάστριές της!

Μάλιστα, σύμφωνα με ό,τι αποκάλυψε  στο τέλος του διαλόγου τους η Σοφία Μουτίδου στην αρχή δεν κατάλαβε ότι στο ακουστικό ήταν ο σύντροφό της, αλλά νόμιζε πως ήταν μία άλλη πρώην σχέση της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπερδέψει τη φωνή του με μια παλαιότερη σχέση της, με τα πειράγματα φυσικά από τις συνεργάτιδές της να μην σταματούν.

«Ξεκάθαρα σε ήθελε, Σοφία μου, ξεκάθαρα», τόνισε με νόημα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη συνεργάτιδα της. «Παιδιά, εγώ δεν ξέρω… Νομίζω ότι ήθελε τη Σοφία αυτός ο κύριος», προσέθεσε. Έτσι, αφού έκλεισε το τηλέφωνο, οι υπόλοιπες τρεις γυναίκες έκαναν πλάκα στην ηθοποιό, η οποία ακόμα δεν είχε καταλάβει ότι ήταν ο σύντροφός της στο τηλέφωνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments