Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [17/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [17/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [17/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [17/07/20].

Κριός

Αν σου προκύψει να δημιουργήσεις μία σχέση με ένα άτομο από το παρελθόν, τότε αξιοποίησέ τη. Κάποιος που είχες αρνηθεί παλαιότερα, αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Εκμεταλλεύσου αυτό το γεγονός, για να ζήσεις ευτυχισμένη και να βιώσεις τον έρωτα και την αγάπη. Η τολμηρή και ανοιχτόμυαλη φύση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε όποιον χρειάζεσαι. Πίστεψε βαθιά μέσα σου, πως δεν θα απογοητευθείς.

Ταύρος

Η πρακτική σου φύση θα σε βοηθήσει. Το να είσαι εξαιρετικά παραγωγική με τα ερωτικά σου, θα είναι πρώτο στη λίστα προτεραιοτήτων σου τώρα. Αν υπάρχουν πτυχές των προσωπικών σου καταστάσεων που είναι ασαφείς, τότε θα προσπαθήσεις να βρεις απαντήσεις. Με κάθε τρόπο φρόντισε να είσαι πρακτική. Μόνο να μη το παρακάνεις γιατί η μαγεία, χρειάζεται και λίγο αυθορμητισμό για να εκδηλωθεί!

Δίδυμοι

Η συνεργασία με έναν σύντροφο που μπορεί να χειριστεί τα φιλόδοξα σχέδιά σου, θα είναι χρήσιμη κι έγκαιρη κίνηση. Μπορεί να συμβάλει πολύ στη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σου, ειδικά καθώς η Σελήνη βελτιώνει τη διαίσθησή σου και επιβεβαιώνει ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Αναζητάς να βιώσεις ένα όνειρο με τον εραστή σου έτσι δεν είναι; Ε! δεν υπάρχει καλύτερο από αυτό!

Καρκίνος

Αν νιώσεις τη δημιουργικότητά σου να αυξάνεται και την επιθυμία να δημιουργήσεις κάτι ξεχωριστό για τον αγαπημένο σου, τότε αφέσου στις παρορμήσεις σου. Ξέρεις πως ό, τι κι αν προσφέρεις θα βγαίνει κατευθείαν από την καρδιά σου. Και χωρίς αμφιβολία, ο εραστής σου θα καταλάβει πόσο τον αγαπάς. Ακόμη κι αν δεν υποκύψεις στη δημιουργική σου ώθηση, μπορείς να προσθέσεις φαντασία κι έμπνευση στη σχέση σου.

Λέων

Αν είσαι σε σχέση και σκέφτεσαι να κάνεις κάτι προς όφελός της, τότε σκέψου προσεκτικά τις επιπτώσεις των ενεργειών σου πριν προβείς σε αυτές. Είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι ελεύθερη, το να αισθάνεσαι υπερβολικά αποφασισμένη να φέρεις μια σημαντική αλλαγή στην ερωτική σου ζωή, αυτό θα ταρακουνήσει τα πράγματα αισθητά. Με κάθε τρόπο, σκέψου ανοιχτόμυαλα και τολμηρά. Αλλά φρόντισε επίσης, να κάνεις μικρά βήματα αρχικά.

Παρθένος

Αν σκέφτεσαι το νόημα της ζωής… και την αγάπη με τον εραστή σου, τότε θα δείξεις ενδιαφέρον για τις γνώσεις του, σε κάτι που σε μπερδεύει. Η προσέγγισή του στα ερωτικά θέματα, θα τραβήξει την προσοχή σου σε αυτό που μπορείς να αλλάξεις στην ερωτική σου ζωή. Να είστε δεκτική για να αγκαλιάσεις έναν πιο ειλικρινή και ευφάνταστο ερωτικό τρόπο, γιατί θα σου προσφέρει πολλά στο μέλλον.

Ζυγός

Με τη Σελήνη να επηρεάζει και να αυξάνει την αίσθηση της περιπέτειας, θα νιώσεις μια έντονη επιθυμία να λάβεις περισσότερη προσοχή στα ερωτικά σου. Αλλά προσπάθησε να μην ορίσεις ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα. Το να είσαι τολμηρή με τα ερωτικά σου, μπορεί να είναι συναρπαστικό. Αλλά διατηρώντας το πάθος και την ενέργειά σου σε διαχειρίσιμο επίπεδο, μπορείς επίσης να το κάνεις διασκεδαστικό και ευχάριστο, κι όχι δυσάρεστα έντονο.

Σκορπιός

Μάλλον δεν μπορείς να εντοπίσεις το λόγο που σε κάνει να νιώθεις υπερβολική αυτοπεποίθηση. Όμως το να αισθάνεσαι χαρούμενη και λαμπερή μέσα σου θα σε βοηθήσει να τραβήξεις την προσοχή κάποιου ή να κάνεις την υπάρχουσα σχέση σου πιο οικεία. Η αυθεντικότητά σου λάμπει όταν είσαι αληθινή μέσα σου. Αυτό μπορεί να έχει πολύ δελεαστική επίδραση στον εραστή σου. Το να σκέφτεσαι όσα θα ήθελες να ζήσεις στα ερωτικά σου είναι ένα πράγμα. Αλλά η λήψη μέτρων για την επίτευξή τους, θα φέρει αποτελέσματα.

Τοξότης

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα έχεις μια νέα επιλογή να εξετάσεις δημιουργώντας μια ερωτική σχέση. Θα αποφασίσεις να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη και ν’ απελευθερωθείς από παλιές και ξεπερασμένες συμπεριφορές. Για να πετύχεις τα παθιασμένα σου σχέδια, απαιτείται μεγαλύτερος σχεδιασμός από αυτόν που είσαι έτοιμη να προσφέρεις. Όμως, έχοντας περισσότερες από μία επιλογές…αυτό κάνει την αναζήτησή σου ακόμη πιο συναρπαστική.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη να επηρεάζει την καθημερινότητά σου, θα σκεφτείς ένα καινούργιο χόμπι ή μια δραστηριότητα που κάνεις τακτικά μαζί με το ταίρι σου. Είναι επίσης πιθανό να βρείτε με το ταίρι σου, νέες ιδέες για να διασκεδάσετε. Όμως, ό, τι κι αν αλλάξετε στην καθημερινότητά σας που σας έχει κουράσει σαν ζευγάρι, θα εμβαθύνει τη σχέση σας και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

Υδροχόος

Το ευαίσθητο φεγγάρι σε κάνει πιο διαισθητική για την αγάπη και τον ρομαντισμό. Αλλά σε κάνει ακόμα πιο εύγλωττη, όσον αφορά την έκφραση των σκέψεων ή των συναισθημάτων σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα έχεις πολλές επιλογές. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα προσδιορίσεις τρόπους για να πετύχεις περισσότερη σταθερότητα στη σχέση σου.

Ιχθύες

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, υπάρχει μια υπέροχη ευκαιρία για αμφίδρομη μάθηση, σχετική με ερωτικά θέματα. Είτε μεταβιβάζεις τη γνώση σου στο σύντροφό σου είτε συμβαίνει το αντίστροφο. Μ’ αυτό τον τρόπο θ’ απολαύσετε μεγαλύτερο βάθος στη σχέση σας, και θα διευρυνθεί το μυαλό και των δυο σας. Μην αποκλείσεις την αφθονία της αισιοδοξίας και της εμπνευσμένης ενέργειας που θα εμφανιστεί στην ερωτική σου ζωή, αν το κάνεις!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments