Αθλητισμός

Αλαφούζος Μελισσανίδης: Ούτε εγώ θα έκανα ένσταση

Αλαφούζος Μελισσανίδης: Ούτε εγώ θα έκανα ένσταση
Αλαφούζος Μελισσανίδης: Επικοινωνία φαίνεται πως είχαν οι δύο ισχυροί άνδρες σχετικά με το ενδεχόμενο ένστασης από την ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος συνομίλησαν μετά τις εξελίξεις που αφορούν στο σενάριο για ένσταση της ΑΕΚ για το λάθος του ΠΑΟΚ με τις κάρτες υγείας στο πρόσφατο ντέρμπι της Super League.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με την Κυριάκο Θωμαϊδη, μίλησε και με τον Γιάννη Αλαφούζο με πρωτοβουλία του πρώτου. Μάλιστα, τον ρώτησε τι θα έκανε ο ίδιος σε αντίστοιχη περίπτωση. Και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού απάντησε πως αν ήταν στη θέση του, θα έκανε το ίδιο.

«Αν ήμουν στη θέση σου και δεν ήταν κάτι το οποίο επηρεάζει τη ροή του αγώνα δεν θα έκανα ένσταση. Αν έπαιζε τιμωρημένος θα άλλαζε», φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά, όπως δημοσιεύεται στο newspao. Έτσι και έγινε λοιπόν, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν προέβη σε ένσταση και ως εκ τούτου, η ΑΕΚ δεν πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά και ούτε αφαιρέθηκαν τρεις επιπλέον βαθμοί από τον ΠΑΟΚ, όπως προέβλεπε ο ΚΑΠ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε και με τον Ιβάν Σαββίδη

Το αφεντικό του ΠΑΟΚ φαίνεται πως επεδίωξε επικοινωνία με τον ισχυρό άντρα της Ένωσης μέσω ενός συνεργάτη του μετά την απόφαση της ΑΕΚ να μην κάνει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή των παικτών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τετάρτης 15 Ιουλίου, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παίρνει μια δύσκολη αλλά προσωπική απόφαση, σύμφωνα με την οποία, η Ένωση δεν θα διεκδικήσει στα χαρτιά το παιχνίδι και ουσιαστικά τους βαθμούς που τον ανεβάζουν στη δεύτερη θέση και του δίνουν το εισιτήριο για το Champions League.

Σύμφωνα με τη Live Sport, πάντως, από τη στιγμή που βγήκε το θέμα και αντιλήφθηκαν στη Θεσσαλονίκη τη γκάφα ολκής που είχαν κάνει, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν σε δύσκολη θέση και για αυτόν τον λόγο αμέσως κιόλας μετά το ματς ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να επικοινωνήσει με τον Μελισσανίδη, όπως και έγινε. Σημειώνεται πως δεν έχει γίνει γνωστό αν σε αυτή την επικοινωνία οι δύο άνδρες συζήτησαν και άλλα θέματα που άπτονται του μέλλοντος του ελληνικού ποδοσφαίρου ή αν υπήρξαν «διαπραγματεύσεις» για τα… καυτά θέματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments