Ελλάδα

Κρήτη 25χρονη: Απέρριψε προϊστάμενό της, εκείνος τη διέσυρε και τώρα πληρώνει 40.000 ευρώ

Κρήτη 25χρονη: Απέρριψε προϊστάμενό της, εκείνος τη διέσυρε και τώρα πληρώνει 40.000 ευρώ
Κρήτη 25χρονη: H γυναίκα στράφηκε κατά του πρώην προϊσταμένου της για την ηθική βλάβη που της είχε προκαλέσει με τις συκοφαντίες που διέδιδε, με αποτέλεσμα ο 51χρονος να πληρώσει για αυτό...

Άλλο ένα αλλόκοτο συμβάν ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο λόγος για μια 25χρονη γυναίκα στην Κρήτη, η οποία επειδή δεν ενέδωσε στον έρωτα του πρώην προϊσταμένου της εκείνος θέλησε να την εκδικηθεί όπως καταγγέλλεται, διαδίδοντας συκοφαντίες προς το πρόσωπό της κοπέλας. Παράλληλα σύμφωνα με το Cretalive.gr ο 51χρονος προϊστάμενος φέρεται να έφθασε στο σημείο να στείλει ανώνυμες επιστολές στους οικείους της 25χρονης  αλλά και mail στην εργοδότρια εταιρεία, παρουσιάζοντας την ως εξώλης, ανήθικη και αδίστακτη. Για το λόγο αυτό,και σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η νεαρή γυναίκα μην αντέχοντας άλλο την στάση του 51χρονου, και τα όσα έκανε προς το πρόσωπό της, θέλησε να καταφύγει στη δικαιοσύνη.

Πιο αναλυτικά, η 25χρονη φέρεται να προσέφυγε στην Δικαιοσύνη και στράφηκε κατά του πρώην προϊσταμένου της για την ηθική βλάβη που της είχε προκαλέσει με τις συκοφαντίες που διέδιδε στον οικογενειακό και επαγγελματικό της κύκλο της γυναίκας. Ως συνέπεια, ήταν το δικαστήριο υποχρεώνει τον 51χρονο να αποκαταστήσει την αλήθεια και να στείλει την περίληψη του διατακτικού της απόφασης στο mail της εταιρείας στην οποία εργάζεται η κοπέλα, αλλά και τον αναγκάσει να πληρώσει το ποσό των 40.000 ευρώ!

“Ηχηρό μήνυμα σε όσους χωρίς ηθικούς φραγμούς και αναστολές προσβάλλουν την προσωπικότητα και θίγουν την τιμή και την υπόληψη άλλων” λέει ο δικηγόρος της 25χρονης

Ως αποτέλεσμα ήταν το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου να δικαιώσει την 25χρονη, αφού υποχρεώνει τον 51χρονο να καταβάλλει το ποσό των 40.000 ευρώ! Ωστόσο δεν φτάνει μόνο αυτό… Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι το δικαστήριο υποχρεώνει τον 51χρονο να αποκαταστήσει την αλήθεια και να στείλει την περίληψη του διατακτικού της απόφασης στο mail της εταιρείας στην οποία εργάζεται η κοπέλα. Τέλος, ο δικηγόρος της 25χρονης γυναίκας, κ. Ζαχαρίας Λιπαράκης τόνισε χαρακτηριστικά στο Cretalive: Η «απόφαση συνιστά ηχηρό μήνυμα σε όσους χωρίς ηθικούς φραγμούς και αναστολές προσβάλλουν την προσωπικότητα και θίγουν την τιμή και την υπόληψη άλλων δεδομένου ότι τέτοιες συμπεριφορές κυριολεκτικά μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες για τη ζωή του θιγόμενου προσώπου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments