Ελλάδα

Μπογδάνος: Το αιχμηρό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα

Μπογδάνος: Το αιχμηρό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα
Μπογδάνος: «Btw ευγε Stelios Petsas για το ξέπλυμα που του κάνατε ενώ κανένας άλλος βουλευτής της ΝΔ δεν συμπορεύτηκε με τον Κασιδιάρη», σημειώνει μεταξύ άλλων η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebοok, παραθέτοντας τον μονόλογο του Τομ Τζόουτ «Θα είμαι εκεί», από το εμβληματικό μυθιστόρημα «Τα σταφύλια της οργής» του Τζον Στάινμπεκ σχολιάζει τα εξής για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο απευθυνόμενη στον Στέλιο Πέτσα. «Θα είμαι στον αγώνα των πεινασμένων. Θα είμαι όταν ο μπάτσος χτυπάει έναν άνθρωπο. Θα είμαι όταν ο κόσμος ουρλιάζει από θυμό. Θα είμαι όταν το πεινασμένο παιδί γελάει επειδή έχει ένα πιάτο φαΐ. Θα είμαι όταν οι άνθρωποι στερούνται την τροφή που παράγουν. Θα είμαι όταν τους διώχνουν από το σπίτι που χτίσανε. Θα είμαι.» #Illbethere

Πώς λέμε ‘Τα σταφύλια της Οργής’ του Τζον Στάινμπεκ; Καμία σχέση. Υ.Γ, Btw ευγε Stelios Petsas για το ξέπλυμα που του κάνατε ενώ κανένας άλλος βουλευτής της ΝΔ δεν συμπορεύτηκε με τον Κασιδιάρη σημειώνει.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο Facebook:

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την σχέση του με την πολιτική

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μέχρι το 2015 αυτοπροσδιοριζόταν ως δεξιός, αλλά «όχι Νεοδημοκράτης» καθώς και ότι είναι «ένας άνθρωπος που έχει ένα αστικό προφίλ, όντας δεξιός και φιλελεύθερος». Το 2019, πολιτικοί της δεξιάς και δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πιθανή συνεργασία του Μπογδάνου με τη Νέα Δημοκρατία. Παράλληλα στις 11 Φεβρουαρίου, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, παρά την έντονη φημολογία που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα.

Tο Μάιο του 2019, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθηνών στις βουλευτικές εκλογές του 2019, όπου και εξελέγη βουλευτής

Αφορμή για τη συγκεκριμένη απόφαση φέρεται να στάθηκε σχόλιο του Μπογδάνου στο Twitter, σχετικά με πιθανή είσοδο «τανκς» στην ΕΡΤ, σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία σχημάτιζε κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, ο Μπογδάνος απάντησε σε άλλον χρήστη που τον ρωτούσε τι θα πράξει η ΝΔ στο μέλλον, ενώ αργότερα ισχυρίστηκε ότι «απάντησα εντελώς εσφαλμένα». Στις 31 Μαΐου 2019, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθηνών στις βουλευτικές εκλογές του 2019. Εξελέγη βουλευτής με 24.733 ψήφους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments