Τεχνολογία

Zoom for Home: Η νέα εφαρμογή για την εποχή της τηλεργασίας

Zoom for Home: Η νέα εφαρμογή για την εποχή της τηλεργασίας
Zoom for Home: Η τηλεργασία θα είναι η νέα εργασιακή καθημερινότητα για εκατομμύρια εργαζόμενους σε όλον τον κόσμο και οι εταιρίες τρέχουν να καλύψουν όσο πιο γρήγορα μπορούν τις ανάγκες που προκύπτουν από τα νέα δεδομένα.

Η καραντίνα άνοιξε την πόρτα στην τηλεργασία που αυτήν τη στιγμή προωθείται από όλες τις κυβερνήσεις σαν την απάντηση στο  λοκντάουν. Η εφαρμογή zoom κέρδισε έδαφος στην διάρκεια της καραντίνας και τώρα έρχεται να προλάβει τις νέες ανάγκες της τηλεργασίας, καθώς προφέρει το Zoom for Home που αποτελεί μία από τις προτάσεις για βιντεοδιασκέψεις.

Το Zoom for Home, όπως αναφέρει η naftemporiki.gr φέρνει σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, όσα θα χρειαστεί ένας επαγγελματίας ή οικιακός χρήστης για να μπορεί να κάνει βιντεοδιασκέψεις από την άνεση του οικιακού του γραφείου. To Zoom for Home περιλαμβάνει τόσο τα στοιχεία εξοπλισμού, όπως οθόνες, κάμερες και μικρόφωνα όσο και το απαραίτητο λογισμικό, χωρίς να απαιτούνται πολύπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης από την πλευρά του τελικού χρήστη.

Η ευκολία του είναι ότι δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις

Η φιλοσοφία του Zoom είναι να μπορεί να έχει ο οικιακός χρήστης όλα όσα του προσφέρει ένα σύστημα που βρίσκεται εγκατεστημένο στο γραφείο του, χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις για να το χρησιμοποιεί καθημερινά, απλώς και μόνο βάζοντας το username και το password που διαθέτει για τη σύνδεσή του στο Zoom. Το εν λόγω πακέτο περιλαμβάνει μία οθόνη διαγωνίου 27 ιντσών, τρεις ευρυγώνιες κάμερες και 8 μικρόφωνα, μαζί με το λογισμικό του Zoom.

Απευθύνεται σε όσους έχουν ιδιαίτερες ανάγκες για την επικοινωνία τους μέσω Internet

Είναι προφανές ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μία λύση που απευθύνεται σε όσους έχουν ιδιαίτερες ανάγκες για την επικοινωνία τους μέσω Internet και δεν αρκούνται απλώς και μόνο σε μία βιντεοδιάσκεψη μέσω της κάμερας του υπολογιστή τους, ακόμα και για το οικιακό τους γραφείο.

Με το Zoom for Home εκτιμάται ότι θα μπορούν να αρθούν με εύκολο τρόπο όλοι οι περιορισμοί που μπορεί να υπάρχουν από την εργασία από το σπίτι, ακόμα και για έναν άνθρωπο που έχει αναλάβει μία θέση ευθύνης σε έναν οργανισμό ή μία επιχείρηση. Ένα στοιχείο που πρέπει να τονιστεί εδώ είναι ότι μία πρόσφατη έρευνα από την IBM βρήκε ότι το 81% του δείγματος δήλωσε ότι επιθυμεί να συνεχίσει να εργάζεται από το σπίτι, γεγονός που πιστοποιεί ότι απαιτούνται και τα κατάλληλα εργαλεία προκειμένου να μπορούν να γίνουν όλες οι εργασίες άμεσα και εύκολα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments