Lifestyle

Greece Drake: Το νέο τραγούδι των DJ Khaled – Drake «εμπνέεται» από την Ελλάδα

Greece Drake: Το νέο τραγούδι των DJ Khaled – Drake «εμπνέεται» από την Ελλάδα
Greece Drake: To νέο single «Greece» έχει εξώφυλλο το αρχαίο αθηναϊκό τετράδραχμο του 5ου αιώνα π.Χ. με την ανάγλυφη γλαύκα.

«Greece»ονομάζεται το νέο τραγούδι των DJ Khaled και Drake, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες και μετρά περισσότερες από 200.000 θεάσεις στο YouTube. Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του παλαιστινιακής καταγωγής Αμερικανού μουσικού και παραγωγού με τον διάσημο Καναδό ράπερ έχει ελληνική σφραγίδα.

Το τραγούδι «Greece» στο οποίο ενώνουν τις δυνάμεις τους μόλις κυκλοφόρησε εδώ και λίγες ώρες από την We the Best Music/Epic Records. Στο εξώφυλλο του νέου single «Greece» με ελληνική επιρροή και ελληνικά γράμματα, απεικονίζεται αντίγραφο από την όψη αρχαίου αθηναϊκού τετράδραχμου του 5ου αιώνα π.Χ. με παράσταση γλαύκας (κουκουβάγιας). Το ίδιο σχέδιο κοσμεί και την ελληνική εθνική όψη του νομίσματος του 1 ευρώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

POPSTAR ⭐️🔥😤 GREECE 🇬🇷🔥🥂 DJ KHALED FEAT. @champagnepapi THE 2 KEYS 🦉🔑🔑 THE 2 ANTHEMS 🦉🔑🔑 OUT NOW EVERYWHERE!! THANK YOU DRAKE!! @champagnepapi!! LUV FOREVER! Bless up @ozmusiqe @ovo40 #FANLUV LETS GO!! #KHALEDKHALED on the way 🔑

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DJ KHALED (@djkhaled) στις

Στο επίσημο βίντεο οπτικοποίησης του τραγουδιού φαίνεται μια κουκουβάγια να πετάει πάνω από τα σπίτια της Σαντορίνης, μέσω μιας μοναδικής animation τεχνικής. Το τραγούδι λέει στους ακροατές να πετάξουν με τον Drake μέχρι την Ελλάδα, κάνοντας μια βόλτα με το ταχύπλοό του στο «Nikki Beach». Ο διάσημος ράπερ σε όλο τον πλανήτη, υποψήφιος για βραβείο Grammy που μόλις στα 33 του χρόνια έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε νούμερο 1 singles στα επίσημα Billboard charts, ενώ εκατοντάδες του τραγούδια έχουν βρεθεί στο Billboard Hot 100 και θεωρείται ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες digital πωλήσεις στις ΗΠΑ, ακούγεται να λέει στο «Greece»:

Come with me, leave all of your things, yeah You can stop at Gucci, stop at Louis V, yeah Come with me, fly you out to Greece Full speed, survoler Paris, yeah

Ταυτόχρονα με το «Greece» οι δύο ισχυρές δυνάμεις της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας παρουσιάζουν και άλλη μια συνεργασία τους, το κομμάτι «Popstar». Τα δύο τραγούδια θα συμπεριλαμβάνονται στον επερχόμενο 12ο δίσκο του DJ Khaled, με τίτλο «Khaled Khaled». Το «Greece» και το «Popstar» είναι οι πρώτες κυκλοφορίες του μετά το πλατινένιο άλμπουμ «Father of Asahd», που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2019.

O ράπερ Drake

Γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1986 στο Τορόντο του Καναδά. Επιθυμώντας να γίνει ράπερ, παράτησε την σειρά το 2007, ακολουθώντας με το πρώτο του άλμπουμ, ”Room for Improvement”.

  • Έκανε δύο ακόμα τραγούδια, το ”Comeback Season” και το ”So Far Gone”, προτού υπογράψει για την Lil Wayne’s Young Money Entertainment το 2009.
  • O Drake δημιούργησε το πρώτο του άλμπουμ με την βοήθεια στούντιο, το ”Thank Me Later” το 2010, το οποίο έγινε 1# στο Bilboard 200 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και πάρα πολύ σύντομα αναδείχτηκε πλατινένιο από τον δισκογραφική βιομαχανία της Αμερικής (RIAA).
  • Ύστερα, το 2011 το ”Take Care” και το 2013 το ”Nothing Was The Same”, το δεύτερο από τα δύο του χάρισε το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ ραπ. Κυκλοφόρησε το τέταρτό του άλμπουμ ”Views” το 2016.
  • Το 2017 ο Ντρέικ κυκλοφόρησε το άλμπουμ ”More Life”, το οποίο δεν περιείχε μόνο το μουσικό είδος της ραπ, χαρακτηρίζοντας το ο ίδιος ως playstyle, παρά κανονικό άλμπουμ.
  • To 2018, κυκλοφόρησε το άλμπουμ ”Scorpion” με κύριο τραγούδι το ”God’s Plan” και το ”Nice For What”. Επίσης συμμετείχε στο τραγούδι των Migos ”Walk It Talk It” και στο τραγούδι επιτυχία από το πρώτο άλμπουμ του ανερχόμενου ράπερ BlocBoy JB, το ”Look Alive”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments