Lifestyle

Λούσια Γιαβορτσέκοβα: Η πληθωρική πρώην ποδηλάτισσα βρίσκεται στην Αθήνα

Λούσια Γιαβορτσέκοβα: Η πληθωρική πρώην ποδηλάτισσα βρίσκεται στην Αθήνα
Λούσια Γιαβορτσέκοβα: Η Λούσια  έχει γίνει διάσημη χάρη στις φωτογραφίσεις της που καθηλώνουν τα πλήθη.

Την έχασε η ποδηλασία την κέρδισε όμως το Instagram. Ο λόγος για την πληθωρική πρώην αθλήτρια της ποδηλασίας από τη Σλοβακία Λούσια Γιαβορτσέκοβα, η οποία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας. Η 28χρονη instagrammer και μοντέλο δεν πτοήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού και ήρθε στην Ελλάδα για να γευτεί, για ακόμη μια φορά τις ομορφιές της χώρας μας. To 2018 η Λούσια Γιαβορτσέκοβα ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την ενεργό αθλητική δράση και έκτοτε εργάζεται ως μοντέλο και DJ.

H 30χρονη Σλοβάκα με τους 1,6 εκατ. followers αγαπά ιδιαίτερα την πατρίδα μας γεγονός που αποδεικνύουν οι συνεχείς επισκέψεις της στα ελληνικά νησιά. Φέτος το δημοφιλές μοντέλο βρέθηκε στην Κρήτη, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ενώ τις τελευταίες μέρες είναι στην Αθήνα για να προωθήσει μια διαφημιστική καμπάνια. Τα οφθαλμοφανή προσόντα της και η σπάνια ομορφιά της ενθουσιάζουν τους πάνω από 1 εκατομμύρια followers της στο instagram και κάθε ανάρτησή της, συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες likes.

Η Λουσία γεννήθηκε το 1990 στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Από μικρή της άρεσε ο αθλητισμός, ενώ ξεκίνησε να ασχολείται με την ποδηλασία. Η ομορφιά της αποτέλεσε διαβατήριο για να αφήσει την ποδηλασία και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media κερδίζουν χιλιάδες likes ενώ θεωρείται από τις πιο  όμορφες στο Instagram.

Διαθέτει από τα ωραιότερα πρόσωπα με φυσική ομορφιά, ενώ ανήκει στις περιπτώσεις εκείνες που η φύση στάθηκε γενναιόδωρη μαζί της.  Στο λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, πότε σε σέξι πόζες και πότε όχι. Αλλά πάντα καταφέρνει να ενθουσιάζει τους followers της, οι οποίοι σπεύδουν να της χαρίσουν απλόχερα το like τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments