Αθλητισμός

Μπροκ Μότουμ: Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Αυστραλός

Μπροκ Μότουμ: Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Αυστραλός
Μπροκ Μότουμ: Την περίπτωση του Γκρεγκ Ουίτινγκτον εξετάζει το "τριφύλλι".

Συνεχίζει να χτίζει το ρόστερ του για τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός. Στη λίστα του Γιώργου Βόβορα βρίσκεται ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον, με τον Γιώργο Βόβορα μάλιστα να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον παίκτη προκειμένου να ντυθεί στα “πράσινα”. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται. 

Σύμφωνα με το newspao.gr, μια από τις εναλλακτικές επιλογές είναι ο Αυστραλός, Μπροκ Μότουμ. Ο πάουερ φόργουορντ, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Εφές, Βαλένθια και Ζαλγκίρις, έχει τα στοιχεία που αναζητά ο Βόβορας. Σε περίπτωση, λοιπόν, που ναυαγήσει οριστικά του Ουίτινγκτον, τότε το “τριφύλλι” θα εξετάσει πιο σοβαρά την περίπτωση αυτή.

Yπενθυμίζεται ότι ο Μότουμ, που είχε φτάσει κοντά στον Ολυμπιακό παλαιότερα, βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης μπασκετικής του στέγης, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Βαλένθια. Τις προηγούμενες ημέρες οι «νυχτερίδες» ευχαρίστησαν τον Αυστραλό πάουερ φόργουορντ για τον επαγγελματισμό του και την αφοσίωση που έδειξε την περασμένη αυτή χρονιά, φορώντας τη φανέλα του κλαμπ και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο Μότουμ, μέτρησε τη χρονιά που πέρασε, 6.2 πόντους και 1.5 ριμπάουντ σε 20 αναμετρήσεις στην Euroleague, ενώ αντίστοιχα στην ACB είχε 5.6 πόντους και 1.7 ριμπάουντ σε 18 παιχνίδια.

Συμφώνησε με Όγκαστ:

Από εκεί και πέρα, παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ζακ Όγκαστ, καθώς ο Ελληνοαμερικανός σέντερ έφτασε σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους με το «τριφύλλι». Ο ύψους 2,08 μέτρων παίκτης, που αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Τουρκία με τη Γαλατασαράι, ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στους «πράσινους», στους οποίους είχε αγωνιστεί την σεζόν 2017-2018.

Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι ο παίκτης και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ανταλλάξουν συμβόλαια και στη συνέχεια να νακοινωθεί. Ο Όγκαστ, ο οποίος δεν θα καλύπτει θέση ξένου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού αφού διαθέτει ελληνικό διαβατήριο, είναι απόφοιτος του Νοτρ Νταμ. Έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στην Τουρκία τη σεζόν 2016-17 με την Ουσάκ Σπορτίφ, πριν ενταχθεί -για πρώτη φορά- στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments