Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [19/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [19/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [19/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [19/07/20].

Κριός

Ένας ερωτικός καταιγισμός ιδεών θα σου δώσει έμπνευση για να προχωρήσει κάτι ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Αλλά οι αμφιβολίες πρέπει να αντικατασταθούν με εμπιστοσύνη στις αποφάσεις και τις πράξεις σου. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείς στη σχέση σου, μπορεί να φωτίσει και να γλυκαίνει το αντικείμενο του πόθου σου. Κάνοντάς τον να νιώσει καλά, ενισχύει τον αίσθηση του καλού παράγοντα, οπότε δώσε γενναιόδωρα.

Ταύρος

Η καρδιά σου ξέρει τι θέλει, ακόμα κι αν οι ανάγκες της, είναι μυστήριο για σένα. Αλλά αν εσύ νιώθεις μπερδεμένη, αυτό δεν σημαίνει ότι ο εραστής σου δεν έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του τι θέλει και χρειάζεται. Το να ξεκαθαρίσεις τις επιθυμίες σου, είναι σημαντικό σε κάθε σχέση. Μην αποφύγεις αυτό το κρίσιμο βήμα τώρα. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για τη συναισθηματική σου ικανοποίηση. Πίστεψε πως τα αξίζεις και τα δύο.

Δίδυμοι

Επέτρεψε σε μια συζήτηση να οδηγηθεί σε ερωτικό έδαφος – αν φυσικά είναι αυτό που θέλεις. Πρέπει να γνωρίζεις επίσης, τι είναι αυτό που δεν λέγεται! Γιατί κάποιος θα κρατάει κλειστά τα παθιασμένα χαρτιά του. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, εμπιστέψου το ένστικτό σου, όταν πρόκειται να εξετάσεις τις λιγότερο προφανείς πτυχές του ερωτικού του μηνύματος. Κάτι ευχάριστο ξετυλίγεται όμορφα!

Καρκίνος

Η ευγενική σου καρδιά λάμπει με τη σελήνη στο ζώδιό σου. Με όποιον αλληλοεπιδράς θα νιώσει τη μοναδική ζεστασιά σου. Οπότε αν είσαι ελεύθερη, βγες έξω και γνώρισε κόσμο. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορεί να εμβαθύνει ειδικά αν ανακαλύψεις πως ο εραστής σου είναι τόσο παθιασμένος με κάτι όσο κι εσύ.

Λέων

Αν βρεις ένα ευχάριστο ενδιαφέρον ή μια δραστηριότητα που δεν έχεις εξερευνήσει μέχρι τώρα με τον εραστή σου, μπορεί να βοηθήσει στο να αγκαλιάσεις το θετικό κύμα που εμφανίζεται σύντομα. Ακόμα κι αν η σχέση σου είναι κολλημένη σε καθιερωμένες ρουτίνες, έχεις την ευκαιρία να ακολουθήσεις και να απολαύσεις με το ταίρι σου, κάτι υπέροχο, άγριο και καινούργιο.

Παρθένος

Μην ανησυχείς αν υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Η αυτοπεποίθησή σου θα αυξηθεί όσο περνά ο καιρός και καθώς εξοικειώνεσαι με το νέο όραμα που έχεις για τα ερωτικά σου. Η σκέψη του μετασχηματισμού της σχέσης σου, θα μπορούσε να είναι συναρπαστική! Ειδικά αν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ένιωσες εμπνευσμένη να κάνεις οποιεσδήποτε εκτεταμένες αλλαγές στην ερωτική σου ζωή.

Ζυγός

Αν έχεις ένα σοφό, κι αξιόπιστο φίλο που έχει βιώσει κάποιες ανατροπές στη ζωή του, τότε ζήτησέ του μερικές ρομαντικές ιδέες για τη σχέση σου. Η ερωτική σου ζωή βιώνει αλλαγές, με περισσότερους από έναν τρόπους τώρα. Λοιπόν, μοιράσου μαζί του τις αλλαγές που σκέφτεσαι, επειδή οι συμβουλές του θα σου δώσουν πολλά να σκεφτείς, πριν κάνεις οποιαδήποτε ουσιαστική κίνηση.

Σκορπιός

Να είσαι σίγουρη πως η παρορμητικότητα ή η ανυπομονησία σου, θα εντείνουν οποιοδήποτε δράμα περιμένει να εκδηλωθεί τώρα. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζεις πώς να εκφράζεσαι με πάθος, γιατί θα είναι ιδιαίτερα ισχυρός τώρα ο τρόπος έκφρασής σου. Υπάρχουν στιγμές που η πρόβα ενός ερωτικού μηνύματος, σκοτώνει τη μαγεία ή τον αυθορμητισμό. Αυτή είναι μια στιγμή που η προσεκτική επιλογή λέξεων, είναι αναμφίβολα προς το συμφέρον σου.

Τοξότης

Ό, τι έγινε κουραστικό πρόσφατα στη σχέση σου, μπορείς να το διορθώσεις. Αλλά η καρδιά σου, πρέπει να επιθυμεί να το κάνει. Άφησε τη θετική σου αύρα να βοηθήσει, ώστε η τακτική που θα ακολουθήσεις να σε κάνει να νιώσεις ευγνωμοσύνη για την ερωτική σου ζωή. Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου ή η αναβίωση του κεφιού σου, θα χρειαστεί κάτι τόσο απλό όσο είναι το να σου ανοιχτεί ο εραστής σου. Η αποκάλυψη των συναισθημάτων του, μπορεί να δημιουργήσει την διέξοδο που χρειάζεσαι εδώ και τώρα.

Αιγόκερως

Κάτι που εσένα σου φαίνεται ασήμαντο, θα φανεί βουνό για τον εραστή σου. Επομένως προσπάθησε να τον βοηθήσεις να δει τη σωστή προοπτική. Η ικανότητά σου να αφήσεις τις ανάγκες σου στην άκρη για να προσφέρεις τη βοήθεια που χρειάζεται ο εραστής σου, θα εκτιμηθεί. Να είσαι περήφανη για την ικανότητά σου να προσφέρεις τις γνώσεις που χρειάζεται. Είναι δώρα, με τα οποία είσαι ευλογημένη.

Υδροχόος

Μπορείς να βελτιώσεις την ανεξαρτησία σου στην ερωτική σου ζωή για να επιδιώξεις έναν προσωπικό στόχο. Η δημιουργία αυτής της ισορροπίας θα έχει θετική επίδραση στα ερωτικά σου και θα το παρατηρήσουν και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι, επίσης. Να είσαι αληθινή με τον εαυτό σου και να αποδεχτείς πως η αναζήτηση των ονείρων σου, σε κάνει ευτυχισμένη. Αυτός ο προσωπικός καλός παράγοντας δεν μπορεί, παρά να βοηθήσει στην ενίσχυση της σχέσης σου τώρα.

Ιχθύες

Αν έχετε κάτι να συζητήσετε με το ταίρι σου, τότε η βελτιωμένη επικοινωνία ανάμεσά σας για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε ζητήματος, θα σου φανεί χρήσιμη. Να είσαι πρόθυμη να αξιοποιήσεις την έντονη διαίσθησή σου για να κάνεις θετικές αλλαγές στη σχέση σου. Όταν πρόκειται για ερωτικά θέματα, μπορείς να έχεις μια θετική επιρροή. Υποστήριξε το ταίρι σου γιατί αυτό είναι που χρειάζεται περισσότερο τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments