Αθλητισμός

Παπασταθόπουλος Άρσεναλ: «Σύννεφα» για τον Έλληνα αμυντικό στο Λονδίνο

Παπασταθόπουλος Άρσεναλ: «Σύννεφα» για τον Έλληνα αμυντικό στο Λονδίνο
Παπασταθόπουλος Άρσεναλ: Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν φαίνεται αν είναι στις βασικές επιλογές του Μικέλ Αρτέτα. Τι θα γίνει με την παρουσία του στην ομάδα.

Η Άρσεναλ κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με μια σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, όπου ο μαθητής Μικέλ Αρτέτα κέρδισε τον δάσκαλο Πεπ Γκουαρδιόλα. Στο κομβικό αυτό για τους «κανονιέρηδες» ματς, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έπαιξε ούτε λεπτό.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», ο Έλληνας αμυντικός δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Αρτέτα. Η εφημερίδα χαρακτηριστικά αναφέρει: «Το πήρε το ραπόρτο – αρμοδίως – ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από την Άρσεναλ. Εμμέσως μεν, ευγενικά, αλλά σαφέστατα. Έτσι που μεταφέρθηκε ότι καλό θα ήταν να βρει ομάδα για να συνεχίσει εκτός Emirates την καριέρα του. Σύσταση, φιλική κουβέντα, μεταξύ συνεργατών η συγκεκριμένη, όχι απαίτηση ή εντολή. Και, όχι μη βιάζεστε και για σεναριάκια περί Ελλάδας. Δεν γυρίζει. Ακόμη».

Ως γνωστόν, πολλές ελληνικές ομάδες θα ήθελαν να αξιοποιήσουν τυχόν επιστροφή του Έλληνα στόπερ στη χώρα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να γίνεται. Όχι μόνο επειδή δεν είναι σίγουρο ότι ο ποδοσφαιριστής θα φύγει από την Αγγλία και την Άρσεναλ, αλλά γιατί με το όνομα που διαθέτει μπορεί να πάρει εύκολα μεταγραφή σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Άλλωστε, το συμβόλαιο του μόνο μικρό δεν το λες για τα ελληνικά δεδομένα.

Τα νέα για τον έτερο Έλληνα στόπερ της Άρσεναλ

Να σημειώσουμε ότι νέα υπάρχουν και για τον Ντίνο Μαυροπάνο, τον έτερο Έλληνα αμυντικό της λονδρέζικης ομάδας. Ο Μαυροπάνος ανακοινώθηκε ότι θα δοθεί δανεικός στην Στουτγκάρδη για τη νέα σεζόν. Η γερμανική ομάδα παρακολουθούσε εδώ και καιρό τον Έλληνα στόπερ, που έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Νυρεμβέργη στο δεύτερο μισό της σεζόν. Έτσι κινήθηκε γρήγορα και αφότου μίλησε με την Άρσεναλ, έκλεισε τη συμφωνία με τον Μαυροπάνο που θα παραμείνει στη Γερμανία.

Οι αναρτήσεις των δύο ομάδων για τη μετακίνηση του Μαυροπάνου

Στα ελληνικά η ανακοίνωση της Στουτγκάρδης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments