Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [20/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [20/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [20/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [20/07/20].

Κριός

Έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να πετύχεις μεγαλύτερη ισορροπία στη συνεργασία με το σύντροφό σου τώρα. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι δραματικό. Όμως αυτό στο οποίο ενθαρρύνεις τον εραστή σου να συμφωνήσει, ίσως να είναι πιο εκτεταμένο από ό, τι νομίζεις. Μην αποκλείσεις το πόσο μπορείς να βοηθήσεις προσφέροντας στο ταίρι σου, παρά λαμβάνοντας απ’ αυτόν! όπως έκανες πρόσφατα.

Ταύρος

Προσπάθησε να μην δεις με υπερβολικό τρόπο ένα ρομαντικό καβγαδάκι τώρα. Μπορεί να είναι εύκολο να διογκώσεις στο μυαλό σου, κάτι απλό… με αποτέλεσμα να έχεις περισσότερο άγχος ή απογοήτευση Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να κοιτάξεις μέσα σου για να εξερευνήσεις γιατί αντιδράς σε κάτι ή σε μια συγκεκριμένη εξέλιξη, με τον τρόπο που το κάνεις. Αν είσαι έτοιμη να ψάξεις μέσα σου για απαντήσεις, τότε πιθανότατα να τις ανακαλύψεις και να τις εφαρμόσεις τώρα.

Δίδυμοι

Αν το αναζωογονημένο σου κέφι σε παροτρύνει να κάνεις κάτι υπέροχα παρακμιακό, τότε προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση. Με τη σημερινή Νέα Σελήνη να ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τις αξίες σου, η επιθυμία να απολαύσεις επιπλέον ερωτική διασκέδαση, θα ενταθεί. Τουλάχιστον προσπάθησε να ξεκινήσεις σιγά σιγά, για να απολαύσεις αυτό που σου αρέσει.

Καρκίνος

Αν ένα σχέδιο που αγαπάς, απαιτεί συμβολή ή βοήθεια από τον αγαπημένο σου τότε μη ντραπείς να τη ζητήσεις. Το γεγονός ότι δεν έχει προσέξει πως χρειάζεσαι βοήθεια, να έχει σχέση με την ανάγκη να του εξηγήσεις, γιατί κάτι είναι τόσο σημαντικό για σένα. Να είσαι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη με τις ιδέες και τα σχέδιά σου. Για να κάνεις ουσιαστικά βήματα προς τα εμπρός εξαρτάται από την προσοχή και την αυτοπεποίθηση που θα δείξεις, στην μεταξύ σας επικοινωνία.

Λέων

Θα εστιάσεις σε όλα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο του συναισθηματικού σου κόσμου αυτή τη στιγμή! Η σημερινή Νέα Σελήνη υπογραμμίζει το απόρρητο και την εμπιστευτικότητα. Αλλά η πρόοδος της σχέσης σου, εξαρτάται από το να γνωρίζεις τι είναι θετικό! Τότε ίσως να χρειαστεί μόνο μια μικρή προσαρμογή για να βελτιωθεί. Αντιμετωπίζοντας αυτό που μπορεί να λυθεί εύκολα ή γρήγορα, θα γίνει για σένα ευκολότερο….από το να γίνει αργότερα πιο χρονοβόρο ή απαιτητικό.

Παρθένος

Γνωρίζεις την αυξημένη ανάγκη σου να ζήσεις περισσότερα απτά πράγματα στην ερωτική σου ζωή. Το μυαλό σου θα βρει φανταστικά οράματα για όσα θέλεις να συμβούν. Είσαι όμως αρκετά σοφή για να ξέρεις, ότι δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα κάθε φαντασία σου. Ίσως χρειαστεί να υιοθετήσεις μια πιο θεμελιωμένη και πρακτική προσέγγιση στα ερωτικά σου θέματα τώρα. Ο διαχωρισμός του ρεαλιστικού από την ουτοπία, μπορεί να κάνει θαύματα για την αισιοδοξία και το κέφι σου.

Ζυγός

Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια εκτεταμένη αλλαγή στα ερωτικά σου, τότε το μυαλό και η καρδιά σου πρέπει να συνεργαστούν. Ένα μεγάλο βήμα, χρειάζεται πάντα περισσότερη σκέψη. Έχεις επίσης μια δυναμική με τα ερωτικά θέματα, που λειτουργούν προς όφελός σου τώρα και αυτό σίγουρα μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Αλλά το να κάνεις κάτι τολμηρό και αξέχαστο μπορεί να χρειαστεί περισσότερο προγραμματισμό πρώτα.

Σκορπιός

Η αλλαγή της εστίασής σου εξαιτίας όσων θα εμφανιστούν θα σε κάνουν να νιώσεις αποστραγγισμένη. Όμως είναι καλύτερο αυτό, από το να κρύψεις το κεφάλι σου στην άμμο! Υπάρχουν οφέλη αν απομακρυνθείς από οτιδήποτε σου προκαλεί άγχος ή συναισθηματική κόπωση. Δώσε στη ρομαντική αισιοδοξία και στο κέφι σου την ευκαιρία να συνέλθουν, αποφεύγοντας βαριά θέματα προς το παρόν. Χρειάζεσαι χρόνο και χώρο για να επαναφορτιστείς – διανοητικά, συναισθηματικά, σωματικά και δημιουργικά. Μόλις επιστρέψεις στη φόρμα σου, δεν θα σου φανεί ανυπέρβλητο κανένα ερωτικό εμπόδιο.

Τοξότης

Η διαίσθησή σου, θα διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο όταν μεταφέρεις κάτι από τα βάθη της καρδιάς σου. Αλλά θα πρέπει να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου, σε πρώτη φάση. Σε βοηθά να δεις το παθιασμένο δυναμικό που σου προσφέρεται. Πιστεύοντας στον εαυτό σου, θα αντιμετωπίσεις τις ανάγκες της καρδιάς σου και θα μετατρέψεις τη σχέση σου σε κάτι ιδιαίτερα ικανοποιητικό και πολλά υποσχόμενο.

Αιγόκερως

Αν η καρδιά σου σε παροτρύνει να σπάσεις δεσμούς που συνδέονται με το παρελθόν σου, τότε είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη το μήνυμά της. Η σημερινή Νέα Σελήνη προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα σε σχέσεις και δεσμεύσεις και σου υπενθυμίζει ότι η απομάκρυνση συναισθηματικών αποσκευών, είναι απαραίτητη. Άδραξε την ευκαιρία σου να ξεκινήσεις αυτό το νέο κεφάλαιο που ξεδιπλώνεται.. καθώς υπόσχεται ένα νέο κύμα ρομαντικής ενέργειας. Και το να αφήσεις το παρελθόν ή να αρνηθείς τις προσκολλήσεις σε παλιές ρουτίνες είναι τα πρώτα βήματα που απαιτούνται.

Υδροχόος

Μια αποκάλυψη που μπορεί να έρθει και σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, είναι επίκαιρη και απαραίτητη. Αλλά έχει ένα μήνυμα που απαιτεί περισσότερο χρόνο στην αγάπη και τον ρομαντισμό, επειδή διαφορετικά ίσως χάσεις τις ευκαιρίες που προσφέρονται. Αυτή η επιφοίτηση παρέχει επίσης μια υπενθύμιση όλων αυτών για τα οποία πρέπει να είσαι ευγνώμον και σίγουρη για το ερωτικό σου μέλλον. Άφησε τη φώτιση να σου προσφέρει μια πιο θετική, ελπιδοφόρα νοοτροπία.

Ιχθύες

Η συνεργασία με αυτόν που αγαπάς, παίρνει τώρα μια διαφορετική και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα. Παρόλο που με το ταίρι σου ίσως είχατε μια φιλόδοξη ομάδα τελευταία, θα έχετε ιδέες για το πώς να κάνετε τον κόσμο σας ένα ακόμα καλύτερο μέρος. Θα υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλον, που θα περιλαμβάνουν την ανάμειξη των ταλέντων ή των πόρων σας. Αν νομίζεις ότι αυτό θα φέρει μεγαλύτερο βάθος και σκοπό στη σχέση σας, τότε έχεις απόλυτο δίκιο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments