Lifestyle

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ποζάρει ημίγυμνη φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της [pic]

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ποζάρει ημίγυμνη φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της [pic]
Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξάπλωσε ημίγυμνη στον κήπο και τρέλανε το Instagram με τη σέξι εμφάνισή της.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας μόνο το κάτω μέρος από μπικίνι της και καλύπτοντας ένα μέρος από το στήθος της με μια λευκή ρόμπα.

Και είναι η αλήθεια πως έχει συνηθίσει τους ακολούθους της σε τέτοιες φωτογραφίες. Και γιατί όχι εξάλλου, εφόσον διαθέτει αυτό το τόσο καλλίγραμμο κορμί αν και έχει ξεπεράσει τον μισό αιώνα ζωής; Το σώμα της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αφήνει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις και η ίδια μοιράζεται συχνά στιγμές της με μαγιό στα social media, ενώ στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετρά- περίπου- δύο εκατομμύρια followers.

Φοράει μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της έχοντας καλύψει το στήθος της

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν, η ηθοποιός φοράει μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της και ένα ανοιχτό λευκό ρομπάκι, «παίζοντας» με τον φωτογραφικό φακό την ώρα που έχει ξαπλώσει στον καταπράσινο κήπο του σπιτιού της και έχει κλείσει τα μάτια της με τον λαμπερό ήλιο να «ντύνει» όλο της το κορμί.

Μάλιστα, η εν λόγω… επίμαχη φωτογραφία συναγωνίζεται μια αντίστοιχη εικόνα της που είχε δημοσιεύσει πριν από περίπου έναν μήνα στο αγαπημένο της Instagram και πιο συγκεκριμένα, στις 22 Ιουνίου του 2020. Η φωτογραφία της τότε είχα μαζέψει πάνω από 184 χιλιάδες likes ενώ η τελευταία της έχει μαζέψει κάτι παραπάνω από 166 χιλιάδες, μολονότι και στις δύο αναρτήσεις τα σχόλια έχουν πέσει «βροχή».

Έλαβε πλήθος κολακευτικών σχολίων

Είναι μια γυναίκα που δεν σταματά στιγμή να γοητεύει τους γύρω της και να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό, με το καλοσχηματισμένο κορμί της και το πανέμορφο βλέμμα της, όσα χρόνια και αν περάσουν. Έτσι, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ κατάφερε να ξεσηκώσει για άλλη μια φορά το Instagram με τη νέα φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό πρόσφατα.

Και να σημειωθεί πως πέρα από likes, η εικόνα με τη ρόμπα (ή πουκάμισο καθώς δεν έχει «ξεκαθαριστεί» πλήρως τι ρούχο είναι ακριβώς) στο στήθος έχει λάβει και πλήθος κολακευτικών σχολίων, με τους ακολούθους της να μην τη βρίσκουν πρόστυχη αλλά σέξι και αισθησιακή, ακριβώς όπως μας έχει μάθει τόσα χρόνια…!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments