Video

Άμπερ Χερντ Τζόνι Ντεπ: Απείλησε πολλές φορές να με σκοτώσει

Άμπερ Χερντ Τζόνι Ντεπ: Απείλησε πολλές φορές να με σκοτώσει
Άμπερ Χερντ Τζόνι Ντεπ: Υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της την απειλούσε, την εκφόβιζε και της ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία.

Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε κατά του Τζόνι Ντεπ και μίλησε ανοιχτά για όλα αυτά που έκρυβε όλο τον καιρό που ήταν μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα ηθοποιός δήλωσε σήμερα Δευτέρα 20 Ιουλίου ότι φοβόταν πως ο πρώην σύζυγός της, ο γνωστός σταρ Τζόνι Ντεπ, θα τη σκότωνε, στην κατάθεσή της στη δίκη που είναι σε εξέλιξη στο Λονδίνο εναντίον της ταμπλόιντ The Sun.

Η Χερντ, καταθέτοντας ως μάρτυρας υπεράσπισης υπέρ της εφημερίδας, την οποία ο Ντεπ κατηγορεί ότι τον δυσφήμισε παρουσιάζοντάς τον ως βίαιο, σε ένα ρεπορτάζ τον Απρίλιο του 2018, υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της την απειλούσε, την εκφόβιζε και της ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία. Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ορισμένα από τα επεισόδια αυτά «ήταν τόσο σοβαρά που φοβόμουν ότι θα με σκότωνε, είτε σκοπίμως, είτε επειδή θα έχανε τον έλεγχο» ανέφερε στη γραπτή μαρτυρία της η 34χρονη ηθοποιός.

«Απείλησε πολλές φορές να με σκοτώσει»

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2017, μετά από 15 μήνες θυελλώδους γάμου. Η Χερντ, κατά την έκδοση του διαζυγίου, απέσυρε την κατηγορία σε βάρος του 57χρονου συζύγου της για βιαιοπραγία και εκείνος δέχτηκε να της παραχωρήσει 7 εκατομμύρια δολάρια, που τα δώρισε σε διάφορες οργανώσεις. Και όταν ρωτήθηκε από τη δικηγόρο του Ντεπ, την Έλινορ Λόους, η Άμπερ Χερντ επιβεβαίωσε ότι ήταν θύμα επαναλαμβανόμενης σωματικής βίας.

«Απείλησε πολλές φορές να με σκοτώσει, ιδίως προς το τέλος της σχέσης μας», προσέθεσε. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μια διαφωνία που είχαν το 2015, όταν βρίσκονταν σε ένα ξενοδοχείο στο Τόκιο και συζητούσαν το προγαμιαίο σύμφωνό τους. Εκείνος «κάθισε στην πλάτη μου και με χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού», περιέγραψε. Κατά τη διάρκεια του καυγά «είπε ότι δεν το ήθελε (το σύμφωνο), ότι μου είχε εμπιστοσύνη και ότι μόνος τρόπος για να τελειώσει (ο γάμος) ήταν ο θάνατος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κατάθεση που «καίει» την Άμπερ Χερντ

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η πρώην βοηθός της πρώην συζύγου του Τζόνι Ντεπ τον οποίο κατηγορεί για βιαιοπραγίες, υποστήριξε ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός της «έκλεψε» τη δική της ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης. Κληθείσα να καταθέσει μέσω τηλεδιάσκεψης από το Λος Άντζελες, η Κέιτ Τζέιμς κατακεραύνωσε την 34χρονη ηθοποιό για την οποία εργαζόταν από το 2012 έως το 2015. Σε ερώτηση που της έθεσε η δικηγόρος της εκδοτικής εταιρείας της Sun, NGN, η οποία αμφισβήτησε την εγκυρότητα της μαρτυρίας της, εκείνη απάντησε: «Είμαι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Για αυτόν τον λόγο βρίσκομαι εδώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments