Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [21/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [21/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [21/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [21/07/20].

Κριός

Θα έχεις κίνητρα για να προχωρήσεις ένα φιλόδοξο, επαγγελματικό σχέδιο και ταυτόχρονα να βελτιώσεις την ερωτική σου σχέση. Το γεγονός πως έχεις μια γνήσια αίσθηση του σκοπού και της αποφασιστικότητας, σε βοηθά να απολαύσεις τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Αυτή η έντονη εστίαση, φέρνει επίσης περισσότερο βάθος και νόημα στην κατανόηση του ποια είσαι και τι χρειάζεται η καρδιά σου, για να νιώσεις ικανοποιημένη. Θα σου είναι πιο εύκολο αυτό το διάστημα να εξισορροπήσεις και τα δύο και μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ταύρος

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, σύντομα μπορεί να γίνεις το άτομο που θα φθονούν γνωστοί και φίλοι. Ωστόσο, γνωρίζεις ότι οι προσπάθειες που έχεις καταβάλλει χάρη στην πίστη σου, έφεραν την ευχάριστη πρόοδο που προσφερόταν. Διατήρησε αυτή την πίστη, και εμπιστέψου ότι κάνεις κάτι που δεν είναι σωστό μόνο για τα ερωτικά σου, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε κάτι τέλειο, ή όσο τέλειο μπορεί να γίνει και σε άλλους τομείς της ζωής σου!

Δίδυμοι

Θα μπορούσες να βρεις ευκολότερα τις ισορροπίες ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου σχέδια τώρα. Επίσης μπορεί να σου δοθεί περισσότερη ανεξαρτησία… κι αυτό θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις ή να ανακτήσεις την εστίασή σε θέματα που είχες χάσει πρόσφατα. Όταν πρόκειται για τα ερωτικά σου θέματα, επιτρέποντας στον εαυτό σου να καθοδηγηθεί από την καρδιά σου, θα σε βοηθήσει να αισθανθείς πολύ πιο σίγουρη. Κάνε λοιπόν τα βήματα που πιθανότατα πιστεύεις ότι πρέπει να ακολουθήσεις σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση τώρα.

Καρκίνος

Θα αντιληφθείς πως τελευταία, έχεις ισχυρότερη πειθώ και γοητεία. Αν είσαι ελεύθερη και θέλεις να τραβήξεις την προσοχή ενός μελλοντικού εραστή, τότε αναζήτησε όλες τις δυνατότητες που διαθέτεις, δείχνοντάς του τις λεκτικές σου ιδιότητες. Να ξέρεις πως θα τον εντυπωσιάσεις! Αν είσαι σε σχέση και έχεις αγωνιστεί για να αποκτήσεις την υποστήριξη του εραστή σου, τότε θα δεις πως τα λόγια σου τον υπνωτίζουν. Θα μπορούσες να βρεις πολύ διασκεδαστική την επίδραση που έχεις επάνω του!

Λέων

Ορισμένοι τομείς της καθημερινότητάς μπορεί ν’ αλλάξουν. Και η ερωτική σου ζωή δε θα αποτελέσει εξαίρεση! Αγκάλιασε λοιπόν τις αλλαγές που εκτυλίσσονται, επειδή μερικές από αυτές πιθανότατα ήθελες να συμβούν εδώ και καιρό. Αν λοιπόν θέλεις να δημιουργήσεις κάτι λεπτό ή επαναστατικό στα ερωτικά σου, θα πρέπει να αποδεχτείς τη σύντομη περίοδο αναταραχής που θα την συνοδεύσει. Αλλά θα αξίζει τον κόπο!

Παρθένος

Αισθάνεσαι πως κάποια πράγματα αλλάζουν στην ερωτική σου ζωή και νιώθεις πως δεν έχεις τον έλεγχο που χρειάζεσαι πάνω τους. Μπορείς όμως να εμπιστευτείς, ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό ή κάτι που πρέπει να σε βάλει σε υποψίες. Βιώνεις το άγχος ενός παθιασμένου παραδείγματος, που ξετυλίγεται στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου. Πίστεψε όμως πως κάτι, κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά το ίδιο – αλλά για όλους τους σωστούς λόγους!

Ζυγός

Ίσως χρειαστεί να κάνεις μια προσπάθεια για να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές αυτού που σου λέει o αγαπημένος σου τώρα. Το μήνυμά του, μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο, αλλά τα συναισθήματά του, θα στηρίξουν αυτά που λέει, πολύ δυνατά. Θα χρειαστεί να τον ωθήσεις στα άκρα, για να αντιμετωπίσεις αυτό που σου λέει ή πιθανώς το πραγματικό ζήτημα, που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Σκορπιός

Θα αντιμετωπίσεις ένα σενάριο τύπου «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, σήμερα. Μπορεί να είχες τους λόγους σου που μέχρι τώρα δεν είχες μιλήσει στο ταίρι σου. Θα ανακαλύψεις όμως, πως έκανες λάθος. Πιθανότατα γνωρίζεις, γιατί πρέπει να χειριστείς μ’ ευαισθησία τα συναισθήματα του αγαπημένου σου. Δεν είναι πολύ αργά για να εκφράσεις ό,τι σκέφτεσαι. Όχι μόνο θα σας φέρει πιο κοντά, αλλά θα σε ελευθερώσει, επίσης.

Τοξότης

Αν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τότε το να πεισμώσεις για τις απόψεις σου, μπορεί να μην είναι καλή ιδέα. Θα είναι σαφές ότι έχετε διαφορετικές ιδέες. Αντί όμως να προσπαθείς να τον πείσεις για τη στάση σου, φρόντισε να βρεις μια συμβιβαστική οδό. Να θυμάσαι πως θέλετε το ίδιο πράγμα και είστε στην ίδια ομάδα. Είναι αδύνατο να φτάσετε σε ένα αποτέλεσμα που να ταιριάζει ακριβώς και στους δύο.

Αιγόκερως

Μπορεί να είσαι σε θέση να εντοπίσεις το συναισθηματικό βάρος του αγαπημένου σου. Ίσως να μην είναι επίσης πρόθυμος να το παραδεχτεί. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί τα λόγια ή οι κινήσεις του, ήταν ακανόνιστες ή ασυνεπής πρόσφατα. Υπάρχουν περισσότερα πράγματα στο μυαλό και την καρδιά του από ό,τι μάλλον αφήνει να φανούν. Η ικανότητά σου να το αντιλαμβάνεσαι, μπορεί να ωφελήσει πολύ την ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Μην αφήσεις την περηφάνεια σου να σε εμποδίσει να δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου στον αγαπημένο σου. Η προστασία του εαυτού σου με τρόπο που πιστεύεις ότι είναι απαραίτητος θα δημιουργήσει ένα περιττό εμπόδιο ανάμεσά σας. Κρατώντας για τον εαυτό σου τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα έχει σαν αποτέλεσμα να εμφανιστούν μ’ ένα τρόπο που δεν θα προτιμούσες να συμβεί. Ο σύντροφός σου, επικοινωνεί μαζί σου, για να σου προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Προσπάθησε να τη δεχτείς.

Ιχθύες

Το να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου σήμερα, θα είναι μια αρκετά δύσκολη υπόθεση, χωρίς να χρειαστεί να εστιάσεις και στη σχέση σου. Αλλά είναι σημαντικό να θυμάσαι πως η αγάπη, ωθεί τον αγαπημένο σου να σου προσφέρει την υποστήριξή του, όπως και όταν τη χρειάζεσαι. Μην είστε πολύ περήφανη για να πεις στο ταίρι σου, πώς νιώθεις. Η υποστήριξη που θα έχεις σαν αποτέλεσμα, θα είναι ευπρόσδεκτη και καθησυχαστική.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments