Ελλάδα

Αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές στο νέο «Της Ελλάδας τα παιδιά» με τον Γιάννη Μπέζο

Αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές στο νέο «Της Ελλάδας τα παιδιά» με τον Γιάννη Μπέζο
Της Ελλάδας τα παιδιά: Πρόκειται για σειρά που θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές την ερχόμενη σεζόν.

Ανανεωμένη επιστρέφει η πετυχημένη παλιά τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, της «Ελλάδος τα παιδιά» με τον Γιάννη Μπέζο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από την επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, ο τίτλος της σειράς θα είναι «Παρουσιάστε!» ενώ ο Γιάννης Μπέζος θα έχει διπλό ρόλο αφού και θα πρωταγωνιστεί και θα σκηνοθετεί. Πρόκειται για σειρά που θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές την ερχόμενη σεζόν, στην οποία συμμετέχουν πολλά μεγάλα ονόματα με τεράστιες επιτυχίες στη μικρή οθόνη.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

«Ο ANT1 ντύνεται στα χακί και οι προετοιμασίες ξεκινούν… Το, Παρουσιάστε!, έρχεται τη νέα σεζόν με τον Γιάννη Μπέζο να πρωταγωνιστεί και να σκηνοθετεί! Το καστ της καινούριας κωμωδίας του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε και όλοι οι συντελεστές έδωσαν ραντεβού για την πρώτη ανάγνωση των σεναρίων το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιουλίου, στα στούντιο Κάππα. Τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Ιουλίου.

Όλα αρχίζουν όταν δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή συγχωνεύονται για λόγους οικονομίας. Αναπόφευκτα ακολουθεί η σύγκρουση των δύο διοικητών για το ποιος θα κερδίσει την εύνοια του Υπουργείου και τη διοίκηση του νέου στρατοπέδου. Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Μάκης Πιτταράς, ενώ την καρέκλα του σκηνοθέτη μοιράζονται ο Γιάννης Μπέζος και ο Μιχάλης Βογιατζάκης. Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η JK Productions.

Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Μπέζος, Μανώλης Μαυροματάκης, Λένα Ουζουνίδου, Βασιλική Τρουφάκου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Βαλέρια Κουρούπη, Ελεάνα Καυκαλά, Κυριάκος Σαλής, Βίκτωρας Πέτσας, Θάλεια Σταματέλου, Ηλίας Κωστάκης, Σταύρος Μαρκάλας, Γιώργος Ζυγούρης, Μάνος Καζαμίας, Γιάννης Απέργης, Αλέξης Βιδαλάκης και Μάριος Δερβιτσιώτης».

Λίγα λόγια για τη σειρά της δεκαετίας του 1990 «Της Ελλάδος τα παιδιά»

Το «Της Ελλάδος τα παιδιά» ήταν ελληνική κωμική σειρά που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 κατά τις σεζόν 1993 – 1994 και 1994 – 1995. Πρωταγωνίστησε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Οι ιστορίες της σειράς αφορούσαν στο Γραφείο Ενημέρωσης της Αεροπορίας στο οποίο υπηρετούσαν τρεις σμηνίτες, ένας δημοσιογράφος, ένας σκηνοθέτης και ένας τραγουδιστής. Μαζί τους εργάζονταν oι κυρίες Μπουμπού και Ντίνα, καθώς και o νέος Σμήναρχος του γραφείου, Κάκαλος.

Μάλιστα ο αρχικός τίτλος της σειράς ήταν «Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά», αλλά λίγο μετά την πρεμιέρα άλλαξε σε «Της Ελλάδος τα παιδιά», λόγω διαμαρτυρίας του Μίμη Τραϊφόρου, του στιχουργού του τραγουδιού που ερμήνευσε η Σοφία Βέμπο κατά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940 – 1941. Ο Τραϊφόρος κατήγγειλε τότε τον αυθαίρετο σφετερισμό του τραγουδιού στον τίτλο του σίριαλ, καθώς θεώρησε ότι «προσέβαλε τη μνήμη αυτών που πολέμησαν στον τελευταίο πόλεμο και της Σοφίας Βέμπο, που ερμήνευσε το θρυλικό τραγούδι», όπως δήλωσε τότε επίσημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments