Ελλάδα

Κρήτη πυροβολισμοί: Σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός που δέχτηκε επίθεση από τον κουνιάδο του

Κρήτη πυροβολισμοί: Σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός που δέχτηκε επίθεση από τον κουνιάδο του
Κρήτη πυροβολισμοί: Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από τον Άγιο Θωμά στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας με ιδιωτικό μέσο και από εκεί με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ο νεαρός άνδρας ο οποίος δέχτηκε επίθεση από τον 37χρονο κουνιάδο του.

Πιο αναλυτικά, το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιουλίου στο χωριό Ίνια του δήμου Γόρτυνας ο νεαρός, του οποίου η ηλικία δεν είναι άνω των 30, ενεπλάκη σε διαπληκτισμό με τον 37χρονο κουνιάδο του για προσωπικούς λόγους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή στάθηκε ένας καβγάς μεταξύ των δύο για συγγενικό πρόσωπο του δράστη. Τότε, ο 37χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον γαμπρό του. Αμέσως ο δράστης τράπηκε σε φυγή και πλέον αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο τραυματίας μεταφέρθηκε από τον Άγιο Θωμά στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας με ιδιωτικό μέσο και από εκεί με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ. Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η σφαίρα δεν είχε χτυπήσει κάποιο ζωτικό όργανο και για αυτό δεν επιχείρησαν να την αφαιρέσουν, καθώς εκτίμησαν ότι μπορεί να επιδείνωνε την υγεία του 27χρονου η οποία είναι κρίσιμη.

Τα αιματηρά «έθιμα» κοστίζουν ζωές

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αιματηρό περιστατικό απασχολεί την τοπική κοινωνία της Κρήτης. Πριν από μερικά χρόνια, «βγήκαν» τα όπλα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Κίσσαμο Χανίων, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας 32χρονος και να συλληφθεί ο 72χρονος πεθερός του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τότε, το χέρι του ηλικιωμένου φαίνεται να όπλισαν οι προσωπικές διαφορές με τον νεαρό γαμπρό του. Και ο καβγάς το βράδυ… άναψε με αποτέλεσμα να «μιλήσουν» τα όπλα ενώ όπως ήταν φυσικό, η κοινή γνώμη ήταν ανάστατη από το πρωτοφανές αυτό οικογενειακό δράμα.

Επίσης, ένα άγριο φονικό εκτυλίχθηκε στο χωριό Σαμψούντα της Πρέβεζας πριν από οχτώ περίπου χρόνια, με θύμα έναν 47χρονο και θύτη τον πεθερό του. Ο τελευταίος μετά από έντονο καβγά που είχε μαζί του τον πυροβόλησε δύο φορές στο στήθος σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πεθερός του 47χρονου πήγε στο σπίτι της κόρης του, όπου φέρεται να είχε μια ιδιαίτερα έντονη συζήτηση με τον γαμπρό του.

Μετά από λίγη ώρα, κατέβηκε από το διαμέρισμα, πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε το όπλο του και επέστρεψε στο σπίτι της κόρης του για να πυροβολήσει δύο φορές τον γαμπρό του, κατευθείαν στο στήθος. Ο θάνατος του άτυχου 47χρονου ήταν ακαριαίος, αφού η μία από τις δύο σφαίρες κυριολεκτικά διαπέρασε το στήθος του. Στη συνέχεια ο δράστης, παίρνοντας μαζί του την κόρη του, άρπαξε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν, αν και τους εντόπισαν αργά το βράδυ εκείνης της ημέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments