Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [22/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [22/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [22/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [22/07/20].

Κριός

Το να λάβεις υπόψη σου μια αλλαγή στη σχέση σου, είναι κάτι κατανοητό και όμορφο. Προσπάθησε όμως, να μη δεις αυτή την αλλαγή σαν κάτι που χρειάζεται δραστικά μέτρα γιατί είναι μικρή. Ίσως χρειαστεί να πάψεις να είσαι ανυπόμονη και να λειτουργήσεις ήρεμα και λογικά. Αλλά κάνε το γνωρίζοντας ότι θα σε οδηγήσει σταδιακά προς τον ρομαντικό στόχο σου και έτσι πρέπει να γίνει.

Ταύρος

Η απόλαυση της ζωής και η αγάπη, πρέπει να είναι προτεραιότητα για σένα. Άφησε τη σχέση σου να παραμείνει το άνετο και διασκεδαστικό καταφύγιο που μπορεί και πρέπει να είναι. Αν είσαι ελεύθερη, τότε πιθανότατα δεν θα παλέψεις για να βρεις κάποιον που να σου αρέσει. Αφέσου στη φροντίδα του εαυτού σου που φωτίζει το πνεύμα σου και ενθαρρύνει τους άλλους να κάνουν τον κόσμο σου πιο αγαπητό και άνετο.

Δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερη κι αναζητάς την αγάπη, τότε ίσως πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη και να δεχτείς νέους πειραματικούς τρόπους σχετικά με την αλληλοεπίδραση που έχεις, με τους άλλους. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε θα βρεις τον τρόπο για να βάλεις τη σφραγίδα σου στο δεσμό σου…αντί να ακολουθήσεις το μονοπάτι της λιγότερης αντίστασης. Κάνε την ερωτική σου ζωή τόσο πρωτότυπη, όσο είσαι η ίδια. Μην υποτιμάς τη δύναμη που έχεις.

Καρκίνος

Το ποτήρι στη σχέση σου, δεν είναι μισογεμάτο. Μπορεί να φαίνεται έτσι. Χρειάζεσαι μια μικρή προσαρμογή στάσης για να μπορείς να επιλέξεις τις ευχάριστες στιγμές και τα συναρπαστικά συναισθήματα που σου δίνει η σχέση σου. Εκπαίδευσε το μυαλό σου, για να συνειδητοποιήσεις όλα όσα πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις ευγνωμοσύνη για τα ερωτικά σου. Μόλις επιστρέψεις σε ένα χαρούμενο και θετικό μέρος, θα δεις τη σχέση σου, μέσα από ένα φωτεινότερο κι πιο αισιόδοξο φακό.

Λέων

Αυτό που νιώθεις μέσα σου θα εκδηλωθεί στους άλλους, με κρυστάλλινη σαφήνεια τώρα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση να θυμάσαι πως αξίζεις την αγάπη που επιθυμείς. Όταν λάμπεις, το κάνεις με στυλ! Η ικανότητά σου να προσφέρεις την άνευ όρων αγάπη σου στους άλλους, είναι εντυπωσιακή! Τώρα, πρέπει να την προσφέρεις και στον εαυτό σου!

Παρθένος

Η ευγένεια και η χάρη σου θα βελτιωθούν υπέροχα, κάνοντάς σε επιπλέον χαρισματική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ελεύθερη, εκμεταλλεύσου μια ευκαιρία για να ξεκινήσεις μοναδικές ενδιαφέρουσες συζητήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, τότε υπάρχει το τέλειο κλίμα αυτό το διάστημα, για να εκφράσεις ό, τι υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά σου. Αν κάποιος μπορεί να το κάνει με χάρη, τότε αυτή είσαι εσύ!

Ζυγός

Ίσως χρειαστεί να δημιουργήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την ερωτική σου ζωή. Ίσως είναι απαραίτητο τώρα να αποδεχτείς, πως εστιάζεις υπερβολικά στην ζωή του σπιτιού σου. Ίσως αυτό το γεγονός να σε κάνει κλειστοφοβική και να νιώθεις πως πνίγεσαι. Βρες το χρόνο και το χώρο, για να μπορέσεις να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά και να εστιάσεις στις ανάγκες σου.

Σκορπιός

Ίσως είναι απαραίτητο να σπάσεις ένα μοτίβο στη σχέση σου, τώρα. Αν είσαι ελεύθερη θα εκτιμήσεις, το κατά πόσο δείχνει ενδιαφέρον για σένα κάποιο άτομο. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα αναγνωρίσεις, πως δεν αναλαμβάνει εύκολα τις ευθύνες στη σχέση σας ο αγαπημένος σου. Μην αφήσεις όμως τις ανακαλύψεις σου, να προκαλέσουν ρωγμές στη σχέση σου. Ξέρεις τι ακριβώς ζητάς από τις αλλαγές. Ξεκαθάρισέ το, με όλους τους σωστούς τρόπους.

Τοξότης

Αν πρόκειται να αξιολογήσεις αυστηρά το πώς σε βλέπουν οι άλλοι, τότε κάνε το με αισιοδοξία και δίκαια. Αν είσαι ελεύθερη, θα καταβάλλεις έντονες προσπάθειες για να τραβήξεις το ενδιαφέρον και την προσοχή ενώ η θετική σου φύση και η αισιοδοξία σου, είναι το πιο δελεαστικό χαρακτηριστικό σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε μην δημιουργήσεις αβάσιμους λόγους για τους οποίους πιστεύεις πως το ταίρι σου σε βλέπει με τον τρόπο που προτιμάς. Με την αυθεντικότητά σου θα μπορέσεις να προβάλλεις τον εαυτό σου, σωστά!

Αιγόκερως

Το να κάνεις κάτι ασυνήθιστο ή κάτι πολύ μακρινό από αυτό που θεωρείς φυσιολογικό, μπορεί να σου φανεί άβολα αρχικά. Ωστόσο, είναι καλό να είσαι κάπου- κάπου λίγο πιο αυθόρμητη. Η ικανότητά σου να σκεφτείς κάτι διαφορετικό και αυθόρμητο, μπορεί να κάνουν τα μάτια του εραστή σου, να ανοίξουν διάπλατα από δέος. Ό,τι φαίνεται προβλέψιμο στην ερωτική σου ζωή δοκίμασε να το αλλάξεις και να το κάνεις διασκεδαστικό κι απρόβλεπτο.

Υδροχόος

Ξέρεις πως θέλεις να νιώθεις ασφαλής στη σχέση σου. Ο αγαπημένος σου από την άλλη έχει τις δικές σου απόψεις. Αν δεν συναντηθείτε κάπου στη μέση, αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια αλλαγή που θέλει να φέρει το ταίρι σου και δεν είναι τόσο λειτουργική ή πρακτική όσο πίστευε. Μπορεί πιθανώς να βλέπει μόνο ένα άμεσο όφελος, ενώ εσύ βλέπεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Ίσως χρειαστεί να υπενθυμίσεις στον αγαπημένο σου, πως οι βιαστικές κινήσεις, δεν θα ικανοποιήσουν μακροπρόθεσμα τη σχέση σας.

Ιχθύες

Ο κυβερνήτης σου ο Ποσειδώνας, είναι απασχολημένος με τη δημιουργία ψευδαισθήσεων για όλους τους άλλους τώρα. Μπορεί εσύ όμως να έχεις αντιληφθεί, πως ο τρόπος με τον οποίο έβλεπες μέχρι τώρα το ταίρι σου ήταν περίεργος ή μη ρεαλιστικός. Τώρα, τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους και αποκαλύπτουν κάτι που θα ρίξει τον εραστή σου, από το βάθρο που τον έβαλες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η άποψή σου έχει αλλάξει αρνητικά απέναντί του! Μπορεί να βρίσκεις ελκυστικά κάποια από τα ελαττώματά του!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments