Αθλητισμός

Δημήτρης Κολοβός Παναθηναϊκός: Η απορία του Πογιάτος – Τι δείχνει

Δημήτρης Κολοβός Παναθηναϊκός: Η απορία του Πογιάτος – Τι δείχνει
Δημήτρης Κολοβός Παναθηναϊκός: Θα μείνει ή όχι στο «τριφύλλι»; Τι ρώτησε ο Ντάνι Πογιάτος.

Όπως φάνηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Ντάνι Πογιάτος, ο Καταλανός τεχνικός ήρθε προετοιμασμένος στην Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει, όπως δήλωσε ο ίδιος, όλα τα ματς του Παναθηναϊκού στα φετινά play off της Super Leage με αποτέλεσμα να έχει εικόνα από όσους παίκτες αγωνίστηκαν.

Ο Καταλανός προπονητής, βλέποντας τα στοιχεία από τη γνωστή πλατφόρμα Whyscout, εξέφρασε την απορία του για τον Δημήτρη Κολοβό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sdna.gr, ο Πογιάτος ρώτησε τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» τους λόγους για τους οποίους ο παίκτης είχε μικρή επιρροή στην ομάδα φέτος, με γνώμονα τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία και το βιογραφικό του.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι ο Κολοβός είναι αποκλειστικά παίκτης για τον άξονα (πίσω από τον επιθετικό ή στην κορυφή) και όχι για τα άκρα, και αναρωτήθηκε εάν υπήρξε κάποιο εξωαγωνιστικό παράπτωμα ή προσωπικοί ψυχολογικοί λόγοι που τον ανάγκασαν να μην έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα. Η απάντηση που εισέπραξε ο Πογιάτος ήταν αρνητική σε αμφότερες τις απορίες που έθεσε. Συνεπώς, ο Καταλανός τεχνικός μάλλον σκέφτεται να κρατήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή στο «τριφύλλι».

Τι άλλο δήλωσε ο Πογιάτος

Ο Ντάνι Πογιάτος ανέφερε αρχικά: «Είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος και έχω την τύχη να έρθω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Να πω ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω, να γνωρίσω τα πάντα, τους ποδοσφαιριστές και πάνω απ’ όλα να μπορέσω να τους βοηθήσω να γίνουν καλύτεροι. Έχω δει αρκετά πράγματα και αυτό αποτελεί για μένα ένα έξτρα κίνητρο. Να ευχαριστήσω και εσάς και τους φιλάθλους μας. Να ζητήσω λίγη υπομονή αλλά να μην έχουν καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε μια ομάδα που θα χαίρονται να βλέπουν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Κατ’ αρχάς να σας πω ότι η φιλοσοφία μου είναι σαφής. Βασίζεται στην κατοχή της μπάλας, την κυριαρχία που αποτελεί ένα πλεονέκτημα για τη στιγμή που δεν έχεις την κατοχή της μπάλας. Αυτή είναι η βασική φιλοσοφία που τη συζήτησα με τον κ. Τσάβι και με τον πρόεδρο και όλοι έχουμε συμφωνήσει στο θέμα αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments