Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρ, ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό

Κώστας Σλούκας: Έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρ, ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό
Κώστας Σλούκας: Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ, όπως αναμενόταν, έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρ και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τον Ολυμπιακό.

Το σίριαλ βαδίζει προς το τέλος του. Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε επίσημα το «διαζύγιο» με τον Κώστα Σλούκα ύστερα από πέντε χρόνια συνεργασίας και πλέον μένει μόνο το τυπικό σκέλος της επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Σλούκας αποχωρεί από τη Φενέρ απόλυτα επιτυχημένος και με τον κόσμο της ομάδας να τον υπεραγαπά για την προσφορά του. Ο 30χρονος κόμπο γκαρντ, που κατέκτησε σε πέντε χρόνια με την τουρκική ομάδα μία φορά την Euroleague, τρεις φορές το πρωτάθλημα, δύο φορές το Κύπελλο και δύο φορές το Σούπερ Καπ, θα επιστρέψει στο λιμάνι και θα φορέσει την «ερυθρόλευκη φανέλα ξανά, όπως άλλωστε ήθελε εδώ και καιρό.

Το αντίο της Φενέρ στον Κώστα Σλούκα

Ο Σλούκας πήγε από τον Ολυμπιακό στην Πόλη το καλοκαίρι του ’15, θέλοντας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να συνεργαστεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από τότε κάθε χρόνο παρουσιαζόταν ολοένα και καλύτερος και πλέον συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων γκαρντ της Ευρώπης.

Η κρίση του κορωνοϊού ανάγκασε τη Φενέρ να προχωρήσει σε μειώσεις στο μπάτζετ της, σε ένα καλοκαίρι που συνδυάστηκε με την επιθυμία του ίδιου του παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, μεγάλο ρόλο στην απόφαση του «Σλου» έπαιξε και η αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την «Ulker Sports Arena». Έτσι, το «διαζύγιο» μεταξύ του παίκτη και των Τούρκων είναι πια και επίσημο.

Ο δρόμος της επιστροφής του Σλούκα στο ΣΕΦ είναι ορθάνοιχτος και απομένει μόνο η ανακοίνωση από την μεριά του Ολυμπιακού, για να κλείσει και τυπικά το deal. Σύμφωνα με το «Slam Dunk» του SDNA, ο Θεσσαλονικιός γκαρντ έχει ήδη βρει σπίτι στο Ελληνικό και ακολουθεί το πρόγραμμα του γυμναστή του Ολυμπιακού, Ανδρέα Γκατζούλη.

Η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε, λοιπόν, δίνει την… ασίστ, ώστε να υπάρχει σύντομα και μία «ερυθρόλευκη» επίσημη ενημέρωση, με την οποία θα οριστικοποιείται η μεγάλη επιστροφή του διεθνούς παίκτη στον Πειραιά. Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» σίγουρα θα ξεκινήσουν να πατούν συνεχώς το πλήκτρο της ανανέωσης στους υπολογιστές και τα κινητά τους, αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments