Ελλάδα

Κόρινθος νεκρος: Βρέθηκε πτώμα άνδρα στη θάλασσα – Είχε τραύμα στο κεφάλι

Κόρινθος νεκρος: Βρέθηκε πτώμα άνδρα στη θάλασσα – Είχε τραύμα στο κεφάλι
Κόρινθος νεκρός: Η σορός του άτυχου άνδρα παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Θρίλερ η υπόθεση του πτώματος άνδρα στην Κόρινθο στην ελεύθερη παραλία Ποσειδωνίας. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έφερε τραύμα στο κεφάλι. Η σορός του άτυχου άνδρα ηλικίας περίπου 55 ετών εντοπίστηκε στην ελεύθερη παραλία Ποσειδωνίας στον Κορινθιακό κόλπο στην Κόρινθο και έφερε τραύμα στην περιοχή της κεφαλής.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άνδρα, ύψους περίπου 1,65 μ., ο οποίος δεν έφερε ρούχα, παπούτσια ή τιμαλφή. Η σορός του άτυχου άνδρα παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κορίνθου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κορίνθου για την ύπαρξη σορού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην ελεύθερη παραλία Ποσειδωνίας Κορινθιακού κόλπου. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άνδρα 55 περίπου ετών, ύψους 1,65 μ. περίπου, ο οποίος δεν έφερε ενδύματα, υποδήματα ή τιμαλφή, ενώ έφερε τραύμα σε περιοχή άνω τμήματος της κεφαλής. Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κορίνθου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments