Lifestyle

Μέγκαν Μαρκλ πατέρας: Κατηγορεί τα βρετανικά ταμπλόιντ για την κακή σχέση της μαζί του

Μέγκαν Μαρκλ πατέρας: Κατηγορεί τα βρετανικά ταμπλόιντ για την κακή σχέση της μαζί του
Μέγκαν Μαρκλ πατέρας: Η πρώην Χολιγουντιανή ηθοποιός τα «βάζει» με τους Βρετανούς.

Η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορεί τα βρετανικά ταμπλόιντ για την ποιότητα της σχέσης που έχει με τον πατέρα της καθώς πλέον είναι κακή ενώ, όπως υποστηρίζει η ίδια, στο παρελθόν δεν ήταν έτσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι και πρώην ηθοποιός θεωρεί υπεύθυνα τα βρετανικά μέσα για την κακή σχέση που έχει μαζί του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δικηγόροι της δούκισσας του Σάσεξ είπαν ότι αυτή και ο πατέρας της Τόμας Μαρκλ «είχαν πολύ στενή σχέση πατέρα – κόρης σε όλη τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας».

Η Μέγκαν στήριζε τον Τόμας Μαρκλ για χρόνια

Και τόνισαν πως «παρέμειναν κοντά μέχρι να στοχοθετηθούν, πριν από τρία χρόνια, από τα παρεμβατικά βρετανικά ταμπλόιντ», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η εφημερίδα «The Guardian». Για αυτό, η Μέγκαν Μαρκλ κατέθεσε μήνυση εναντίον της κυριακάτικης Mail για δημοσίευση μιας χειρόγραφης επιστολής που έστειλε στον πατέρα της.

Οι δικηγόροι της Μαρκλ ισχυρίζονται ότι παρείχε στον πατέρα της «ουσιαστική» οικονομική στήριξη μεταξύ του 2014 και 2018, με χρήματα που έλαβε από την τηλεοπτική σειρά «Suits», αλλά σταμάτησε να τον ενισχύει οικονομικά λίγο πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς ήταν η εποχή που η σχέση τους διαλύθηκε.

Πότε και γιατί χάλασαν οι σχέσης της Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της;

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι, Χάρι και Μέγκαν, εξοργίστηκε όταν έμαθε ότι ο Τόμας Μαρκλ είχε συνεργαστεί κρυφά με έναν Βρετανό παπαράτσι για να δημοσιεύσει φωτογραφίες του καθώς ετοιμάζονταν για τον πριγκιπικό γάμο. Τελικά ο Τόμας δεν έδωσε το παρών στον γάμο καθώς επικαλέστηκε ότι υπέστη καρδιακή προσβολή και πως οι γιατροί του τον προειδοποίησαν ότι ένα ταξίδι στο Λονδίνο θα μπορούσε να τον σκοτώσει.

Πάντως, αργότερα έδωσε στη Daily Mail για να δημοσιεύσει το γράμμα στο οποίο η Μέγκαν ανέφερε ότι στενοχωρήθηκε από την απουσία του. Από τότε εκμεταλλευόμενος τη φήμη της κόρης του γύρισε ένα ντοκιμαντέρ για το Channel 5, με τίτλο «Thomas Markle: My Story», ενώ μοιράστηκε προσωπικές φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της και παραδέχτηκε ότι για τη συνέντευξη που έδωσε, πληρώθηκε καθώς η Μέγκαν, ο Χάρι και η βασιλική οικογένεια του «χρωστούσαν», όπως είχε δηλώσει. Και δεν είναι λίγες οι φορές που η πρώην ηθοποιός έχει έρθει σε σύγκρουση με τα μέσα ενημέρωσης επειδή ασχολούνται μαζί με εκείνη και την οικογένειά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments