Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [23/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [23/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [23/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [23/07/20].

Κριός

Το να θέλεις μια συγκεκριμένη ερωτική πρόοδο στη σχέση σου, δεν είναι αρκετό. Θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση για να βοηθήσεις να λειτουργήσουν σωστά, τα σενάρια που έχεις πλάσει στο μυαλό σου. Με κινήσεις που θα μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια τώρα, πολλά θα δημιουργηθούν ή θα ενισχυθούν…. και πιθανώς χωρίς να ειπωθεί ούτε μια λέξη!

Ταύρος

Ανεξάρτητα από το πρόγραμμά σου, κάνε την απόλαυση της ερωτικής και της προσωπικής σου ζωής, προτεραιότητα. Πέρασε χρόνο με τον αγαπημένο σου, κάνοντας μαζί πράγματα που σας ευχαριστούν. Αν είσαι ελεύθερη, τότε εκμεταλλεύσου τις επιλογές που προσφέρονται για να φωτίσεις περισσότερο τον κόσμο σου. Δίνοντας στον εαυτό σου αγάπη, γεμίζει η καρδιά σου, φωτίζει το πνεύμα σου και ενθαρρύνει τους άλλους να σε πλησιάσουν και να σε πλημμυρίσουν με αγάπη.

Δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερη, τότε ψάξε ένα άτομο, πέρα από τον συνηθισμένο τύπο σου. Να είσαι δεκτική σε μη παραδοσιακούς τρόπους γνωριμιών. Το να παραμείνεις κολλημένη στις παραδόσεις θα σου φανεί θαμπό σε σύγκριση με αυτό που σκέφτεται η φαντασία σου. Αν είσαι σε σχέση κάνε κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου έτσι για αλλαγή! Αν σταματήσετε να κάνετε κάθε μέρα τα ίδια, θα απολαύσετε πάθος κι ευδαιμονία.

Καρκίνος

Αν είσαι διατεθειμένη να επικεντρωθείς σε κάτι λιγότερο από τέλειο στη σχέση σου, τότε γύρισε από την άλλη μεριά το τηλεσκόπιο της αγάπης. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις χαρούμενες αναμνήσεις, στα ζεστά συναισθήματα και στις προηγούμενες συγκινητικές εμπειρίες. Εκπαιδεύοντας το μυαλό σου για να συνδεθείς με όλα όσα είναι όμορφα και ισορροπημένα στα ερωτικά σου, σε οδηγεί σε περισσότερη αφθονία στη ζωή σου.

Λέων

Αν είσαι ελεύθερη, τότε μην ψάχνεις για αβάσιμα εμπόδια που σχετίζονται με την εικόνα και την αυτοεκτίμησή σου. Ξέρεις ότι αξίζεις την αγάπη και την οικειότητα που επιθυμείς. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, ακόμη και ένα περήφανο λιοντάρι όπως εσύ, πρέπει να εστιάσεις στην ενίσχυση των καλών σου χαρακτηριστικών. Βοήθησε την αυτοπεποίθηση και τα χαρίσματά σου να λάμψουν, όπως μπορούν και όπως τους αξίζει!

Παρθένος

Η ευχάριστη πρόοδος στο σπίτι ή στο εργασιακό σου μέτωπο, θα διαδραματίσει ρόλο στην αυτοπεποίθηση και τα χαρίσματά σου που τώρα είναι ενισχυμένα. Αν είσαι ελεύθερη κι αναζητάς σύντροφο, πρέπει να κινηθείς με αστραπιαία ταχύτητα. Αν μιλάς με κάποιο ξεχωριστό άτομο, φρόντισε να του αποκαλύψεις αυτά που νιώθεις με τη χάρη που σε χαρακτηρίζει. Σε κάθε περίπτωση, μερικές γλυκές λέξεις που λέγονται αυθεντικά, μπορούν να κάνουν τον έρωτα να αναζωογονηθεί.

Ζυγός

Τα ερωτικά θέματα παίρνουν μια μυστηριώδη χροιά. Αν είσαι ελεύθερη και μιλάς με κάποιο άτομο, θα νιώσεις πως είναι απαραίτητο να διατηρήσεις μυστική την παθιασμένη σου πρόοδο, από τον περίγυρό σου. Όποια κι αν είναι η ερωτική σου κατάσταση, σκέψου να βρεις το χώρο και το χρόνο που χρειάζεσαι για να εκτιμήσεις σωστά και ρεαλιστικά την ερωτική σου ζωή. Μια μικρή απόσταση, θα σου κάνει καλό. Δοκίμασέ το!

Σκορπιός

Οι προληπτικές σου ιδιότητες θα βελτιωθούν αυτήν τη στιγμή. Αλλά οι υπερβολικές ευθύνες που έχεις αναλάβει σε μια εκκολαπτόμενη ή στην υπάρχουσα σχέση σου, τονίζει στον αγαπημένο σου, πως δεν χρειάζεται να καταβάλει προσπάθεια. Απομακρύνσου από το σενάριο της ανισορροπίας από την αρχή…. πριν προκαλέσει ρήγμα μεταξύ σας. Πρέπει να μοιραστείτε τις ευθύνες της σχέσης σας και να συνεργαστείτε. Μόνο έτσι θα υπάρξει ισορροπία.

Τοξότης

Αν είσαι ελεύθερη και έχεις ανάγκη από αγάπη και στοργή, τότε ψάξε τρόπους για να τα καταφέρεις. Να έχεις αυτοπεποίθηση όταν επιδεικνύεις τα χαρίσματά σου! Αν είσαι σε σχέση και έχεις αντιληφθεί κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, πάρε το σαν ξεκάθαρο σημάδι της εξέλιξης που συμβαίνει ανάμεσά σας Είτε για καλό είτε για κακό κάτι προχωράει, και την κατάλληλη στιγμή.

Αιγόκερως

Οι επιλογές σου για επέκταση ή πρόοδο της ερωτικής σου ζωής, θα είναι περιορισμένες τώρα. Όμως μη σε σταματήσει κάτι τέτοιο, από το να δημιουργήσεις με το ταίρι σου κοινές εμπειρίες. Αυτά μπορούν να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα προσθέσουν ένα νέο επίπεδο δύναμης στο δεσμό σας. Αν είσαι ελεύθερη, τότε εγκαταλείποντας την παραδοσιακή συμπεριφορά σου, θα οδηγηθείς σε κάποιο άτομο που δε περίμενες ποτέ πως θα σου προξενούσε το ενδιαφέρον. Κι αυτή θα είναι μια εξαιρετική επιλογή!

Υδροχόος

Το να μην βλέπεις από κοντά τον εραστή σου, λόγω απόστασης ή λόγω υποχρεώσεων, θα σε απογοητεύσει. Ίσως όμως πρέπει να καθοριστούν νέα όρια σχετικά με το τι κάνει και τους δύο να νιώθετε άνεση, σταθερότητα και ασφάλεια. Να είσαι ξεκάθαρη τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου, σχετικά με τις προσδοκίες που έχετε ο ένας από τον άλλον. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για δείτε το κοινό σας μέλλον, με τη σωστή προοπτική.

Ιχθύες

Η σαφήνεια, μπορεί να φτάσει όταν την περιμένεις λιγότερο στην ερωτική σου ζωή. Αυτό ή σου τονίζει πού έχεις κάνει λάθος αν εξακολουθείς και είσαι ελεύθερη ή πόσο τέλειος είναι ο εραστής σου παρά τις ατέλειές του, αν είσαι σε σχέση Ότι και να σου συμβαίνει ερωτικά, θα επωφεληθείς από αυτήν τη φώτιση. Ό,τι προκύψει, καλωσόρισέ το. Ένα βασικό κομμάτι του ρομαντικού παζλ ή της σχέσης σου, πρόκειται να ολοκληρωθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments