Ελλάδα

Τέλος η Ανθή Βούλγαρη από το Open

Τέλος η Ανθή Βούλγαρη από το Open
Ανθή Βούλγαρη Open: Αποχώρησε από το κανάλι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, ενώ σε μήνυμά της στο Instagram αναφέρει ότι σύντομα θα ανακοινώσει το επόμενο βήμα της καριέρας της.

Παρελθόν αποτελεί από το Open η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή παρουσιάστρια υπέβαλε την παραίτησή της μετά και το τέλος της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος 05:30» που παρουσίαζε μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Η δημοσιογράφος, φεύγει από τον σταθμό σε μια στιγμή που όπως όλα δείχνουν ένα βήμα πριν την οριστική έξοδο από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη βρίσκεται και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Νίκη Λυμπεράκη.

Η πρωινή εκπομπή την οποία συμπαρουσίαζε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο έριξε αυλαία πριν από λίγες ημέρες με τη δημοσιογράφο να προαναγγέλλει στην ουσία την αποχώρησή της με ανάρτηση στο Instagram στην οποία ανέφερε: «Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένας επαγγελματικός κύκλος. Η συνεργασία μου με το Open τελείωσε. Μια ομάδα ανθρώπων στήσαμε το κανάλι από την αρχή. Βάλαμε πλάτη, βάλαμε κόπο, βάλαμε αγάπη.. Κρατάω μόνο τα σπουδαία από αυτά τα χρόνια και λίγες αλλά σημαντικές φιλίες.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους τεχνικούς που αυτό το διάστημα δοκιμάζονται.. αλλά και όλα τα κορίτσια στο μακιγιάζ και στο ενδυματολογικό τμήμα που αξημέρωτα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό. Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω και σε εσάς που με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα ❤️❤️❤️Δεν σας αποχαιρετώ… Λέω εις το επανιδείν!!! Σύντομα θα σας ενημερώσω για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Να είστε σίγουροι πως θα σας χρειαστώ κοντά μου ακόμη πιο ενεργούς».

View this post on Instagram

Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένας επαγγελματικός κύκλος. Η συνεργασία μου με το Open τελείωσε. Μια ομάδα ανθρώπων στήσαμε το κανάλι από την αρχή. Βάλαμε πλάτη, βάλαμε κόπο, βάλαμε αγάπη.. Κραταω μόνο τα σπουδαία από αυτά τα χρόνια και λίγες αλλά σημαντικές φιλίες. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους τεχνικούς που αυτό το διάστημα δοκιμάζονται.. αλλά και όλα τα κορίτσια στο μακιγιάζ και στο ενδυματολογικο τμήμα που αξημερωτα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό. Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω και σε εσάς που με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα ❤️❤️❤️Δεν σας αποχαιρετω.. Λέω εις το επανιδειν!!! Σύντομα θα σας ενημερώσω για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Να είστε σίγουροι πως θα σας χρειαστώ κοντά μου ακόμη πιο ενεργούς 😘😘😘

A post shared by Anthi Voulgari (@anthivoulgari) on

Η εκπομπή που συμπαρουσίαζε διακόπηκε με εντολή του νέου διευθυντή ειδήσεων ο οποίος αποφάσισε η πρωινή ενημερωτική ζώνη να ενοποιηθεί και να παρουσιάζεται από το δίδυμο Άκη Παυλόπουλου και Ντόρας Κουτροκόη με πληροφορίες να αναφέρουν ότι προτάθηκε στην Ανθή Βούλγαρη να έχει βοηθητικό ρόλο στην ενοποιημένη πρωινή ζώνη του OPEN. Ωστόσο η ίδια, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν συμφώνησε με το σταθμό για τον νέο της ρόλο και αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με το κανάλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments