Lifestyle

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ: Έγιναν γονείς

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ: Έγιναν γονείς
Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ: Την απόλυτη ευτυχία βιώνει το ζευγάρι καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ υποδέχτηκαν τον «καρπό» του έρωτά τους και έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Περίμεναν πώς και πώς τον ερχομό του παιδιού τους

Το όμορφο και λαμπερό ζευγάρι φαίνεται πως βιώνει την απόλυτη ευτυχία, έχοντας αγκαλιά το πρώτο του παιδί. Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ παντρεύτηκαν κρυφά τον Σεπτέμβριο του 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης, ενώ τώρα το ζευγάρι ολοκληρώνει την οικογενειακή του ευτυχία με την άφιξη ενός νέου μέλους.

Και οι δύο περίμεναν πώς και πώς τον ερχομό του, με την Ανίτα Μπραντ, σε δηλώσεις της, να μιλά για ένα όνειρο. «Το θέλαμε πάρα πολύ, πάρα πολύ. Είναι σαν όνειρο. Το έμαθα λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά μου, τον Δεκέμβρη. Με το που το μάθαμε και του το είπα πως έκανα τεστ, κρατούσαμε πολύ χαμηλούς τόνους. Κάναμε εξετάσεις αίματος. Χαρήκαμε πάρα πολύ όσο προχωρούσε και πήγαν όλα καλά».

Αυτό φαίνεται πως είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η Ανίτα Μπραντ σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της χαρμόσυνης είδησης, η ευτυχισμένη μητέρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του.

Δημοσίευσε φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του γιου της και στη λεζάντα, έγραψε: «Κορίτσια μου όμορφα. Αυτές τις φωτογραφίες είχα σκοπό να τις ανεβάσω στις επόμενες μέρες αλλά το Χριστοπουλάκι μας πρόλαβε. Ήταν μία πολύ γεμάτη μέρα με πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς κλάμα πόνου και κούρασης. Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές, θα τα πούμε αύριο». Και όπως ήταν φυσικό αυτή της η ανάρτηση είναι αν όχι η πιο πετυχημένη της, σίγουρα από τις πιο πετυχημένες της συγκεντρώνοντας πάνω από είκοσι χιλιάδες likes!

Η κούκλα σύζυγος του Χάρη, γέννησε το πρωί της Πέμπτης 23 Ιουλίου και τόσο εκείνη όσο και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας. Μάλιστα, η όμορφη make up artist λίγες ημέρες πριν τον τοκετό, είχε μοιραστεί τις φοβίες της και τις αδύναμες στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης περιόδου. «Με ρωτάτε πολύ συχνά αν έχω άγχος ή αν φοβάμαι καθόλου την διαδικασία της γέννας. Η απάντηση μου πάντα είναι το ίδιο: Δεν φοβάμαι καθόλου και μάλιστα, ανυπομονώ να έρθει η μέρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments