Video

Demi Lovato: Η τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε και το μονόπετρο είναι εντυπωσιακό [pics+vid]

Demi Lovato: Η τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε και το μονόπετρο είναι εντυπωσιακό [pics+vid]
Demi Lovato: Εκείνη ήταν που ανακοίνωσε στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα ευχάριστα νέα.

H γνωστή τραγουδίστρια Demi Lovato αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς τη Max Ehrich, αφού το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα.

Εκείνη ήταν που ανακοίνωσε στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα ευχάριστα νέα για την ίδια και τον σύντροφό της, Max Ehrich. «Από όταν ήμουν μικρό κορίτσι, ο πατέρας μου με φώναζε συνεργάτη του, κάτι το οποίο αναγνωρίζω πως μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο χωρίς τον ήχο της προφοράς του. Για εμένα όμως, έβγαζε νόημα. Και τώρα αυτή η λέξη συνεχίζει να βγάζει νόημα αλλά από εδώ και στο εξής θα είμαι η συνεργάτιδα κάποιου άλλου».

Αυτή ήταν η αρχή του μηνύματος της Demi Lovato στη φωτογραφία των δυο τους που ανήρτησε στο προφίλ της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Ήξερα ότι σε αγαπώ από την πρώτη στιγμή που σε συνάντησα. Είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω σε κάποιον που δεν το έχει βιώσει. Ποτέ μου δεν έχω νιώσει να με αγαπούν τόσο ανιδιοτελώς, εκτός από τους γονείς μου».

Και κατέληξε στο εξής: «Ποτέ σου δεν με πιέζεις να είμαι κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό μου. Και με κάνεις να θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Νιώθω τιμή που μου έκανες πρόταση. Σε αγαπώ πολύ παραπάνω από ότι μπορώ να περιγράψω σε ένα μήνυμα. Και είμαι ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσω μια οικογένεια μαζί σου, μια ζωή με εσένα. Σε αγαπώ για πάντα μωρό μου. Συνεργάτη μου. Ελπίζω στο μέλλον μας!».

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από τον Μάρτιο, αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να αρραβωνιαστούν, αφού κι οι δύο νιώθουν ότι έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους. Ενώ λοιπόν, βρισκόντουσαν στην παραλία το βράδυ, ο Max τη ρώτησε αν θέλει να αρραβωνιαστούν, προσφέροντάς της ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Ο σύντροφος της τραγουδίστριας ανακοίνωσε και εκείνος στο δικό του Instagram τα νέα του αρραβώνα, σχολιάζοντας ότι αισθάνεται ευγνώμων που γνώρισε τη Demi και είναι μαζί της. Μάλιστα, σύμφωνα με μια πηγή, οι δύο τους έμεναν μαζί στην καραντίνα, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για τη σχέση τους, αφού κατάφεραν να γνωριστούν καλύτερα και να μάθουν αν όντως ταιριάζουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments