Video

Λάκης Κομνηνός: Μίλησε για τη σχέση του με την Έλενα Ναθαναήλ

Λάκης Κομνηνός: Μίλησε για τη σχέση του με την Έλενα Ναθαναήλ
Λάκης Κομνηνός: Σε εκπομπή μίλησε, μεταξύ άλλων, τόσο για τη σχέση του με τις γυναίκες συναδέλφους του όσο και για την Έλενα Ναθαναήλ.

Καλεσμένος στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιαστές τον Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, «Αυτός και ο Άλλος» στην ΕΡΤ, ήταν ο Έλληνας ηθοποιός Λάκης Κομνηνός.

Μεταξύ άλλων, ο καλλιτέχνης του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Απόστολος Πάστος αναφέρθηκε στις ταινίες του, στην καριέρα του, στην Έλενα Ναθαναήλ, στη σχέση του με τις γυναίκες συναδέλφους του, αλλά και στον σύγχρονο κινηματογράφο.

Ποια ήταν η σχέση του με την Έλενα Ναθαναήλ;

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις ταινίες «Γοργόνες και Μάγκες» και «Εκείνο το καλοκαίρι» αποσαφηνίζοντας το τι ήταν αυτό που τις διατήρησε αναλλοίωτες στον χρόνο. Παράλληλα, αποκάλυψε και γιατί δεν αισθάνεται καλά όταν τις ξαναβλέπει, κάτι που συνήθως αποφεύγει να κάνει. Όπως είπε, πλέον «τις βλέπει με την κριτική ματιά του θεατή».

Επίσης, μίλησε για τη σχέση του με την Έλενα Ναθαναήλ, αποκαλύπτοντας πως τη γνώρισε όταν ήταν μόλις 16 ετών, ενώ αναφέρθηκε και στην αρχική τους απόσταση, αλλά και για τη φιλία που αναπτύχθηκε αργότερα. Αναφερόμενος στο αν υπήρχε κάποιο φλερτ με συμπρωταγωνίστριά του κατά το παρελθόν, είπε ότι δεν θυμάται, αλλά και ότι αν θυμόταν δεν θα το έλεγε. «Μέσα στην αγωνία για να παίξεις έναν ρόλο, πρέπει να είσαι πολύ ψυχρός και χυδαίος για να σκεφτείς και να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι παίζοντας έναν ρόλο. Τις θαύμαζα, αλλά ως εκεί».

«Μακριά από εμένα, ντρεπόμουν…»

Παράλληλα, ο Λάκης Κομνηνός φανέρωσε το πώς διαχειρίστηκε τη δημοφιλία του στην κορύφωσή της. «Μακριά από εμένα… Ντρεπόμουν να είμαι star. Ήθελα να επιλέξω ένα δρόμο σεμνότητας, διαφορετικό», δήλωσε ενώ όταν ρωτήθηκε για διεθνή καριέρα, εξήγησε ότι δεν θέλησε να φύγει, επειδή έγινε πατέρας. Ωστόσο ο Τάκης Γιαννούτσος επανέλαβε την ερώτηση για την καριέρα του εκτός συνόρων.

Και τότε ο Λάκης Κομνηνός ανέφερε χαρακτηριστικά το εξής: «Μεσολαβούν διάφορα στάδια σε μία καριέρα. Προανέφερα πριν για την οικογένεια… Θεωρώ ότι αγαπούσα τόσο πολύ την πατρίδα μου που ήθελα αν πραγματικά είχα κάποιες δυνάμεις να τις αφιερώσω και να την ονομάσω ελληνική, να μην γίνει ένας Έλληνας στο εξωτερικό». Και όπως ήταν φυσικό, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τον σύγχρονο κινηματογράφο, αναφερόμενος στον Γιώργο Λάνθιμο και τη «μοναδικότητα» του Έλληνα σκηνοθέτη. «Μου αρέσει, έχει μια ιδιαιτερότητα η ματιά του. Έχω δει όλες τις ταινίες του», δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments