Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [24/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [24/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [24/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [24/07/20].

Κριός

Μην αφήνεις ένα ζήτημα που μπορεί να λυθεί εύκολα, να δημιουργήσει εντάσεις σε μια κατά τα άλλα υγιή σχέση. Τόσο εσύ όσο και ο αγαπημένος σου μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι με κάποιες συγκεκριμένες περιστάσεις. Ωστόσο, αντί να διαιωνίσετε μια τεταμένη ανταλλαγή, εστιάστε σε κοινούς τρόπους αντιμετώπισης του ζητήματος. Η κοινή λήψη αποφάσεων, σας φέρνει πιο κοντά. Με τη σωστή στάση και προσέγγιση, μπορείτε να ξεπεράσετε αυτό το καβγαδάκι και να προχωρήσετε.

Ταύρος

Κάποιος θα έχει αναμφισβήτητα ισχυρές απόψεις για το τι πρέπει ή τι δεν πρέπει να κάνεις στην ερωτική σου ζωή τώρα. Εσύ δεν έχεις ζητήσει συμβουλές, αλλά θα τις λάβεις, ούτως ή άλλως. Αντί όμως να ακολουθήσεις αμυντική στάση, συνδέσου με τα ψήγματα σοφίας που κρύβονται σε αυτά που σου λέει. Επειδή αυτό το άτομο θέλει για σένα το καλύτερο.

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν είσαι αποφασισμένη να προσφέρεις στον εραστή σου την υποστήριξή σου, ενδέχεται να μην την αποδεχτεί. Αυτό όμως, έχει να κάνει περισσότερο με την περηφάνεια του. Αν πρέπει να του δώσεις χώρο, τότε εστίασε σε κάτι που ανεβάζει τη διάθεσή σου. Το να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, ενώ περιμένεις να καταλάβει ο εραστής σου τις προθέσεις σου θα είναι ό,τι καλύτερο για σένα τώρα.

Καρκίνος

Πιθανόν να θελήσεις να αντιδράσεις εκδικητικά απέναντι στον εραστή σου, σήμερα. Αυτό που έρχεται στο φως κατά τη διάρκεια του καβγά σας, θα είναι αποκαλυπτικό. Αλλά αν τα πράγματα ενταθούν άσχημα, προσπάθησε να διατηρήσεις όσο μπορείς την ψυχραιμία σου για να σταματήσεις αυτή τη δύσκολη ανταλλαγή μεταξύ σας. Η διαφωνία είναι ένα πράγμα, αλλά η διάθεσή σου να τον πληγώσεις, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Μπορείς να βρεις τρόπους για να μειώσεις την ένταση και την αρνητικότητα, χωρίς να εκτεθείς.

Λέων

Μην ξενερώσεις αν κάτι που σε ενθουσιάζει, αντιμετωπίζει αντίσταση από τον αγαπημένο σου. Κάνε αυτό που σε εμπνέει ή σε αναζωογονεί. Αν ο εραστής σου δε το αποδεχτεί, τότε φρόντισε να διατηρήσεις τη φλόγα στη σχέση σου, κάνοντας για λίγο πίσω. Αυτή η κίνηση θα κρατήσει ζωντανή την ιδέα ή το όραμά σου, για να μπορέσεις να το φέρεις στο τραπέζι για συζήτηση, κάποια άλλη στιγμή.

Παρθένος

Η ουσιαστική επικοινωνία μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις τώρα. Έχεις δίκιο που πιστεύεις πως κάποιες συζητήσεις μεταξύ σας, μπορεί να εξελιχθούν δυσάρεστα. Να θυμάσαι, πως ό,τι πεις δε θα μπορέσεις αργότερα να το πάρεις πίσω. Για αυτό φρόντισε να επιλέξεις τα λόγια σου με σύνεση κι ευαισθησία.

Ζυγός

Αν η ερωτική σου ζωή, δε σου δημιουργεί την αίσθηση της θαλπωρής, τότε θα νιώσεις έξαλλη από απογοήτευση. Όμως, το να είσαι ρεαλίστρια για το τι μπορείς να βιώσεις, σε βοηθάει να αποφύγεις τις απογοητεύσεις. Αν στραφείς μέσα σου και συνδεθείς με τις αυθεντικές σου ανάγκες θα ανοίξει η πόρτα για να συνδεθείς σε ένα βαθύτερο επίπεδο, με το σύντροφό σου.

Σκορπιός

Ό,τι κι αν περιμένεις να βιώσεις, ο εραστής σου μπορεί να μη το συμμερίζεται, γιατί θα έχει άλλες ιδέες. Μην απογοητευθείς όμως, αν το ταίρι σου χρειάζεται περισσότερο χρόνο για αυτά που επιθυμείς. Ακόμα κι αν κανονικά έχεις το προβάδισμα και ακολουθείς το δρόμο σου, αυτός που αγαπάς πιθανότατα θα αναγνωρίσει και θα εκτιμήσει το χρόνο και το χώρο που του παραχωρείς, ακόμα κι αν είναι σύντομος!

Τοξότης

Αντί να αναρωτιέσαι γιατί συνεχίζει να εμφανίζεται ένα ρομαντικό εμπόδιο στο δεσμό σου ζήτησε την άποψη του εραστή σου, για ό, τι συμβαίνει. Άκουσε αυτά που θα πει με ανοιχτό μυαλό και καρδιά. Μέχρι να πραγματοποιήσεις αυτήν τη συζήτηση, προσπάθησε να μην ανησυχείς για κάτι, που δεν φαίνεται τέλειο. Η ανοιχτή επικοινωνία ανάμεσά σας, θα έχει τουλάχιστον μία ευχάριστη βελτίωση.

Αιγόκερως

Ένα καταπιεσμένο ή κρυμμένο συναισθηματικό ζήτημα, θα αποτελέσει τη ρίζα μιας μάχης με τον εαυτό σου, σχετικά με το πόσο ευάλωτη είσαι απέναντι στους άλλους και ειδικά απέναντι στον αγαπημένο σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα μοτίβο που πρέπει να εξαφανίσεις πριν αναπτυχθεί. Αντί να επιστρέψεις στις σκιές, δημιούργησε υγιή όρια. Το να δείχνεις ανοιχτή και καταδεκτική, είναι αυτό που χρειάζεται ο ρομαντισμός για να ανθίσει… τώρα και πάντα!

Υδροχόος

Ένας ερωτικός στόχος στη σχέση σου, θα φανεί σαν αντικατοπτρισμός. Θα φανεί πως απομακρύνεται περισσότερο ενώ πίστευες πως ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί. Κοίταξε προσεκτικά πώς μπορείς να οδηγήσεις την ερωτική σου ζωή, σε μια νέα κατεύθυνση. Το να βιώνω κάτι διαφορετικό, σημαίνει πως δοκιμάζω κάτι διαφορετικό. Για αυτό προσπάθησε να βρεις έναν ολοκαίνουργο δρόμο για να εμπνευστείς και να διαχειριστείς καλύτερα τη σχέση σου.

Ιχθύες

Αν νιώθεις πως έχεις ρουτινιάσει στη σχέση σου, προσπάθησε να βρεις τρόπους για να την αναζωογονήσεις. Μην προσπαθήσεις όμως να κάνεις πολύ σύντομα κάποιες αλλαγές, γιατί μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα. Εφάρμοσε τις εμπνευσμένες ιδέες σου σταδιακά. Όσο περισσότερη ζωντάνια και γέλιο προσφέρεις στη σχέση σου, τόσο πιο γρήγορα θα αντικατασταθεί η όλη κατάσταση με κάτι πιο ενδιαφέρον!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments