Αθλητισμός

Μπόγρης Ολυμπιακός: Απίστευτος – Ζήτησε «εκστρατεία» για να επιστρέψει στο λιμάνι

Μπόγρης Ολυμπιακός: Απίστευτος – Ζήτησε «εκστρατεία» για να επιστρέψει στο λιμάνι
Μπόγρης Ολυμπιακός: Ο Έλληνας ψηλός είναι ένας από τους παίκτες που όχι μόνο γνωρίζει τα βασικά του μπάσκετ παραπάνω από καλά, αλλά έχει απίστευτο χιούμορ.

Ναι, το έκανε και αυτό. Ο Γιώργος Μπόγρης απευθύνθηκε στον γνωστό χρήστη του Twitter Sober μέσω της πλατφόρμας για να διοργανώσει και τη δική του εκστρατεία επιστροφής στον Ολυμπιακό. Για ποιον είχε προηγηθεί αντίστοιχη εκστρατεία; Μα, για τον Κώστα Σλούκα.

Τι έγραψε ο πρώην κάτοικος Πειραιά στο Twitter; «Ρε αδελφέ @sober_span αφού γύρισε ο σλουκι, δεν γίνεσαι σομπερ μπογρινιο να ξεκινήσεις την δίκη μου εκστρατεία επιστροφής ?».

Δείτε την ανάρτηση του απίστευτου Γιώργου Μπόγρη

Να σημειώσουμε ότι ο γνωστός χρήστης του Twitter, Sober, πραγματοποίησε ολόκληρη ιντερνετική εκστρατεία με σκοπό την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό με το #sloukagyrna. Ο Μπόγρης φαίνεται ότι… ζήλεψε και ζήτησε το ίδιο.

Ο Έλληνας σέντερ, μάλιστα, δέχτηκε και απάντηση από τον Sober, ο οποίος εκφράζει την αγάπη του και την εκτίμηση προς το πρόσωπό του με δικό του tweet που αναφέρει ότι: «Εσύ αγόρι μου δεν έχεις φύγει ποτέ..Κάψε το σενάριο και βάλε τα ρούχα..Οι πόρτες είναι ορθανοιχτες και το ξέρεις.. #bogrinio_ela». Μάλλον, λοιπόν, δέχτηκε να ξεκινήσει την καμπάνια με το hashtag ##bogrinio_ela.

Θυμίζουμε ότι ο Μπόγρης είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ έχει παρουσιάσει και διάφορα βιντεάκια με γνωστούς αθλητές.

Για τη Μαρία Σάκκαρη

Επίσης, έχει παρουσιάσει κι άλλες ιδέες του, όπως «Τα είδη άντρα που υπάρχουν εκεί έξω» ή για τους παραδοσιακούς χορούς. Αυτά τα έκανε μέσα στην καραντίνα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Για τα είδη άντρα

Για τους παραδοσιακούς χορούς

Επίσης, στα πιο μπασκετικά έχει παρουσιάσει και τους αγώνες μπάσκετ που μας συγκλόνισαν, αποδεικνύοντας ότι το έχει ως παρουσιαστής σε ποικίλλα πεδία!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τα ματς που τον έχουν «σημαδέψει»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments