Ελλάδα

Ωρωπός κορωνοϊός: Συνωστισμός και πάλι σε νυχτερινό μαγαζί [vid]

Ωρωπός κορωνοϊός: Συνωστισμός και πάλι σε νυχτερινό μαγαζί [vid]
Ωρωπός κορωνοϊός: Ασφυκτικά γεμάτα ήταν για ακόμα μια φορά νυχτερινό μαγαζί στον Ωρωπό, χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν και πάλι σε νυχτερινό μαγαζί στον Ωρωπό, την ώρα που τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί να είναι ξεκάθαρα.

Όμως, ο ιός παραμένει πάντα εδώ. Και αυτό, δυστυχώς, δεν φαίνεται να πτοεί τον κόσμο που γέμισε ένα νυχτερινό μαγαζί στον Ωρωπό την Παρασκευή (24 Ιουλίου) το βράδυ. Έτσι, κυριάρχησαν για μια ακόμη φορά εικόνες συνωστισμού από το νυχτερινό μαγαζί στον Ωρωπό, όπου εμφανίστηκε ο γνωστός ράπερ Snik, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το eviathema.

Ο καλλιτέχνης χαίρει μεγάλης αποδοχής λόγω των επιτυχιών του. Οπότε πολύς κόσμος, νεαρής κυρίως ηλικίας, πλημμύρισε το μαγαζί με αποτέλεσμα να επικρατήσει συνωστισμός. Ωστόσο, είναι μια περίοδος που χρήζει μεγάλης προσοχής ειδικά μετά τα κρούσματα κορωνοϊού, που εμφανίστηκαν στην περιοχή της Χαλκίδας τις τελευταίες ημέρες.

Νέα κρούσματα στη Χαλκίδα

Συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές υπηρεσίες της Χαλκίδας, καθώς εντοπίστηκε ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού στην πόλη. Σύμφωνα με το tvstar, πρόκειται για έναν 66χρονο από την Αθήνα, ο οποίος βρισκόταν στη Χαλκίδα για τις διακοπές του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την περασμένη Κυριακή αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφθηκε το νοσοκομείο της πόλης με ατονία και διάρροια.

Έγινε εισαγωγή και νοσηλεύτηκε, μας οι γιατροί ανησύχησαν για την εξέλιξη των συμπτωμάτων και έτσι του έκαναν τεστ για κορωνοϊό, το οποίο βγήκε θετικό. Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ ξεκίνησε αμέσως η ιχνηλάτηση και στο νοσοκομείο, ώστε να διαπιστωθεί με ποιους ασθενείς και μέλη του προσωπικού ήρθε σε επαφή.

Επίσης, κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε άνδρα με καταγωγή από τη Θήβα ο οποίος εργάζεται σε τράπεζα στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος της τράπεζας δεν πήγε στο νοσοκομείο της πόλης. Ο ΕΟΔΥ, όπως αναφέρει το evima, προχώρησε σε ιχνηλάτηση τόσο των υπολοίπων υπαλλήλων της τράπεζας όσο και στις επαφές του συγκεκριμένου υπαλλήλου.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για την Παρασκευή 24 Ιουλίου

«Ανακοινώνουμε 26 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4135, εκ των οποίων το 54.6% άνδρες αφορά άνδρες.1155 (27.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2086 (50.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

8 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 58 ετών. 1 (12.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 127 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 201 θανάτους συνολικά στη χώρα. 66 (32.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 96.0% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments