Ελλάδα

Το ποτήρι που έσπασε στα πόδια της Γιάννας Αγγελοπούλου στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο

Το ποτήρι που έσπασε στα πόδια της Γιάννας Αγγελοπούλου στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο
Προεδρικό Μέγαρο Γιάννα Αγγελοπούλου : Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς και η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά.

Ένα άτυχο γεγονός συνέβη στη Γιάννα Αγγελοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο και στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ένα ποτήρι με δροσιστικό κοκτέιλ προφανώς ξέφυγε από το δίσκο του σερβιτόρου και έσπασε μπροστά στα πόδια της κυρίας Αγγελοπούλου.

Ευτυχώς από τα θραύσματα δεν τραυματίστηκε ούτε η Γιάννα Αγγελοπούλου, ούτε κάποιος άλλος από τους παρευρισκόμενους. Ωστόσο, αυτός που μάλλον δεν θα ξεχάσει ποτέ το περιστατικό θα είναι ο σερβιτόρος, ασχέτως αν ήταν υπαίτιος ή όχι.

Δείτε ποιοι παρευρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο:

Με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, μόλις 500 άτομα, λόγω της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου η καθιερωμένη δεξίωση για την 46η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υποδέχθηκε τους πολιτικούς αρχηγούς, 22 υπουργούς, 60 βουλευτές, 90 αντιστασιακούς, 70 εκπροσώπους των Γραμμάτων και του Πολιτισμού, καθώς και 40 προσκεκλημένους από τον χώρο της υγείας αλλά και της παροχής υπηρεσιών, οι οποίοι με τη δουλειά τους στήριξαν την ελληνική κοινωνία την περίοδο του lockdown.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την ομιλία της, έστειλε ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία με αφορμή τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. (Διαβάστε Αναλυτικά). Αξίζει να σημειωθεί ότι ελάχιστοι εκ των προσκεκλημένων φορούσαν μάσκα για τον κορωνοϊό. Εξαίρεση αποτέλεσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Οι εντυπωσιακές παρουσίες στην δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Έκλεψαν τα βλέμματα οι γυναίκες πολιτικοί αλλά και οι συνοδοί βουλευτών που παρευρέθηκαν στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Το μαύρο αλλά και το κόκκινο κυριάρχησαν σαν επιλογές στις κυρίες της Βουλής ενώ κέρδισαν τα βλέμματα με τις προσεγμένες εμφανίσεις τους αλλά και τα μεγάλα χαμόγελα τους. Η δεξίωση πραγματοποιείται φέτος λίγο διαφορετικά και αυτό οφείλεται στην πανδημία του κορωνοϊού.

Μαζί οι πολιτικοί αρχηγοί

Πιο κάτω ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλούσε με την Φώφη Γεννηματά και τον Κυριάκο Βελόπουλο. Τότε ένας δημοσιογράφος πλησίασε τον πρωθυπουργό και τον ρώτησε πώς ένιωσε βλέποντας την εικόνα μέσα από την Αγία Σοφία. Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι «δεν αισθάνθηκα τίποτα λιγότερο από ότι όλοι οι Έλληνες». Ο δημοσιογράφος, τότε παρατήρησε ότι… το συμβούλιο αρχηγών τελικά έγινε με την Φώφη Γεννηματά να γελάει, τον Κυριάκο Βελόπουλο να σχολιάζει «εγώ το πρότεινα» και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει ότι έγινε αλλά χωρίς τα πρακτικά. Λίγο αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με τον κ. Σχοινά και κ. Τζιτζικώστα και είπε χαριτολογώντας ότι «είμαι ανάμεσα σε δύο Αρειανούς», ενώ αποχαιρετώντας την στρατιωτική ηγεσία ευχήθηκε «να έχουμε ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments