Ελλάδα

Τροχαίο Μύκονο: Αυτοκίνητα έπεσαν στο γκρεμό, νεκρή 18χρονη

Τροχαίο Μύκονο: Αυτοκίνητα έπεσαν στο γκρεμό, νεκρή 18χρονη
Τροχαίο Μύκονο: Το τραγικό τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, καθώς η παρέα των κοριτσιών από την Ιταλία επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (23.07.2020) στη Μύκονο.  Θύμα μια 18χρονη Ιταλίδα τουρίστρια που σκοτώθηκε στα Χουλάκια της Μύκονου σε τροχαίο ατύχημα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε στον γκρεμό.

Ήρθαν στην Ελλάδα για διακοπές

Σύμφωνα με πληροφορίες μια παρέα αλλοδαπών κοριτσιών επισκέφθηκε το «νησί των ανέμων» για να κάνει ονειρεμένες διακοπές το φετινό καλοκαίρι, οι οποίες όμως μετατράπηκαν σε εφιάλτη τα ξημερώματα της Πέμπτης λίγο μετά τη βραδινή τους διασκέδαση.

Το μοιραίο ατύχημα

Το τραγικό τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, καθώς η παρέα των κοριτσιών από την Ιταλία επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση. Όλα έγιναν, σύμφωνα με την αστυνομία, στην επαρχιακή οδό Αγίου Στεφάνου-Φαναρίου. Στα δυο αυτοκίνητα επέβαιναν οκτώ νεαρές γυναίκες. Άγνωστο πως, τα αυτοκίνητα ξέφυγαν της πορείας τους και βρέθηκαν στο γκρεμό. Τα μοιραία αυτοκίνητα έπεσαν από ύφος σε βραχώδες παραλιακό σημείο.

Η 18χρονη Ιταλίδα πέθανε επί τόπου και όταν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι υπόλοιπες νεαρές που βρίσκονταν στα δυο αυτοκίνητα τραυματίστηκαν ελαφρά και δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments