Διεθνή

Τραμπ Twitter: Παραδέχθηκε ότι συχνά μετανιώνει για τις αναρτήσεις του

Τραμπ Twitter: Παραδέχθηκε ότι συχνά μετανιώνει για τις αναρτήσεις του
Τραμπ Twitter: Αποκάλυψε εξάλλου ότι του αρέσει να ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λάτρης των social media και πιο συγκεκριμένα, του Twitter Ντόναλντ Τραμπ παραδέχθηκε δημόσια πως δεν είναι λίγες οι φορές που μετανιώνει για τις αναρτήσεις του στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Πολύ συχνά», απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ντέιβ Πόρτνοϊ, ιδρυτή του Barstool Sports, αν έχει δεύτερες σκέψεις για τις αναρτήσεις του. Έτσι, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συχνά μετανιώνει για τις αναρτήσεις του στο Twitter, ενώ παραδέχθηκε ότι συχνά είναι παρορμητικός και θα ήταν καλύτερο αν ήταν πιο προσεκτικός.

Όμως ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθάρισε αμέσως ότι δεν είναι οι δικές του αναρτήσεις αυτές που προκαλούν το πρόβλημα, αλλά συνήθως των άλλων τις οποίες κάνει retweet, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ ΜΠΕ. «Σχεδόν πάντα τα retweets είναι αυτά που σε βάζουν σε μπελάδες», εξήγησε, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν ελέγχει προσεκτικά τις αναρτήσεις τις οποίες αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος έχει κάνει retweet αναρτήσεις από λογαριασμούς ρατσιστών, υπέρμαχων της λευκής φυλής και συνωμοσιολόγων. «Τον παλιό καιρό, πριν από αυτό, έγραφες μια επιστολή και έλεγες, αυτή η επιστολή είναι πραγματικά κακή, και την έβαζες στο γραφείο σου και την ξανακοίταζες την επομένη και σκεφτόσουν, χαίρομαι που δεν την έστειλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Όμως δεν το κάνουμε αυτό με το Twitter, έτσι δεν είναι; Βγάζουμε τις αναρτήσεις αμέσως», τόνισε εξηγώντας ότι συχνά λαμβάνει τηλεφωνήματα από συμβούλους του έπειτα από μία κακή ανάρτηση. Και μάλιστα, ο Τραμπ παραδέχθηκε ότι του αρέσει να ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Υπάρχουν φορές που το λατρεύω. Υπερβολικά, μερικές φορές», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος που έχει 84 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες το Twitter «κατέβασε» βίντεο του Τραμπ στο οποίο ακούγεται το τραγούδι «In the End» των Linkin Park, με το κοινωνικό δίκτυο να επικαλείται παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Μάλιστα, το επίμαχο βίντεο που παρουσιάζει στιγμιότυπα από συγκεντρώσεις υποστηρικτών του Τραμπ και δημόσιων εμφανίσεων του Αμερικανού προέδρου, δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Twitter δίχως να συνοδεύεται από κάποια περιγραφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments