Αθλητισμός

Άντονι Γκιλ: Εκτός Χίκμι ο Αμερικάνος φόργουορντ – Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα

Άντονι Γκιλ: Εκτός Χίκμι ο Αμερικάνος φόργουορντ – Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα
Άντονι Γκιλ: Το όνομά του ακούγεται έντονα στην μεταγραφική περίοδο χωρίς ο ίδιος να έχει καταλήξει ακόμα ποια ομάδα θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα συνεχίσει στην Χίμκι. Το επιβεβαίωσε ο GM της ομάδας.

Το όνομα του Άντονι Γκιλ ακούγεται πολύ στην φετινή μεταγραφική περίοδο και σε πολλές ομάδες. Στην Ελλάδα μόνο το όνομά του έχει ακουστεί τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον Ολυμπιακό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ δεν θα συνεχίσει στην ρώσικη Χίμκι.

Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, που μεταφέρει το 10.gr, ο GM της ομάδας της Μόσχας: «Είναι προνόμιο του προπονητή να αποφασίζει το πως θα τον χρησιμοποιήσει. Το συμβόλαιο του Γκιλ έχει εκπνεύσει και ο Κουρτινάιτις δεν τον βλέπει στα σχέδιά του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάβελ Αστακόφ, ο οποίος έκλεισε οριστικά την «πόρτα» στον 27χρονο άσο.

Τώρα μένει να δούμε ποια ομάδα θα διαλέξει ο ίδιος για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού και όχι μόνο τύπου, τον Άντονι Γκιλ έχουν προσπαθήσει να προσεγγίσουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Οι κινήσεις του Ολυμπιακού

Ιταλικό δημοσίευμα είχε αναφέρει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του Πειραιά για τον Αμερικάνο παίκτη.Η ομάδα του Πειραιά είχε προχωρήσει την υπόθεση ένα βήμα παραπάνω. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Αλεσάντρο Μάτζι, ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση στον Αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στη Χίμκι, όπου παίζει από το 2017.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι Πειραιώτες είχαν καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο, έναντι 1,8 εκατ. ευρώ, στον Γκιλ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, δημοσίευμα του pickngreen.gr αναφέρει ότι είναι στη λίστα του τριφυλλιού. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν επιθυμεί να συνεχίσει στη Χίμκι και αναζητεί το νέο σταθμό της καριέρας του. Στο «μπλοκάκι» του Γιώργου Βόβορα είχε σημειωμένο το όνομα του, όμως το ψηλό κασέ του αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για τους πράσινους.

Το γεγονός πως δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, έκανε τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει σε διερευνητική επαφή με την πλευρά του για το κατά πόσο είναι εφικτή η περίπτωσή του.

Ενδιαφέρον για τον Γκιλ είχε δείξει η Βαλένθια η οποία απέκτησε τον Ντέρικ Ουίλλιαμς, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει το ενδιαφέρον από τη Φενέρμπαχτσέ και την Μακάμπι. Να σημειώσουμε πως το κασέ του κυμαίνεται στις 800.000 αν και αρχικά ξεκινούσε από 900.000 και έφτανε το 1 εκατομμύριο.

Όλα αυτά βέβαια αναμένεται να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί θα τον ήθελαν στην ομάδα τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments