Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα
Ελένη Μενεγάκη: Η «βασίλισσα» της μικρής οθόνης μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα, αλλά σίγουρα τα σχέδια της είναι πολλά και όπως όλα δείχνουν αρχίζουν να υλοποιούνται.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια γυναίκα που έκανε τεράστια επιτυχία στη τηλεόραση για σχεδόν 30 χρόνια και πριν λίγο καιρό συγκεκριμένα την ημέρα της γιορτής της, η Ελένη ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι την επόμενη σεζόν δεν θα κάνει εκπομπή. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωρήσει. Το για πόσο και για ποιο χρονικό διάστημα, µόνο εκείνη το ξέρει.

Η  «βασίλισσα» της μικρής οθόνης μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα, αλλά σίγουρα δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Εκείνη μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο βρίσκονται στην Άνδρο και συνδυάζει όπως φαίνεται τις διακοπές με τα νέα επαγγελματικά της σχέδια.

Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη μοιάζει να κινείται προς την επέκταση των επιχειρήσεων τους στο όμορφο νησί, όπου διατηρούν ήδη με μεγάλη επιτυχία στα Άχλα ξενοδοχειακό συγκρότημα. Επίσης η όμορφη παρουσιάστρια αναζητά τον κατάλληλο χώρο για να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση, που θα σχετίζεται με την υγιεινή διατροφή. Έναν χώρο εστίασης, δηλαδή.

Ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με εταιρεία καλλυντικών

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως μας ενημέρωσε η ίδια, αυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες λίγες ημέρες πριν φύγει για το νησί, ενώ ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα, αφού ανανέωσε μία από τις πιο σημαντικές συνεργασίες της με γνωστή εταιρεία καλλυντικών. Σε όλες τις φωτογραφίες είναι κούκλα και δεν δίστασε να ευχαριστήσει τον καιρό της Ελλάδας γι΄αυτό!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments