Αθλητισμός

Μελισσανίδης Μπάρκας: Έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του διεθνή γκολκίπερ

Μελισσανίδης Μπάρκας: Έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του διεθνή γκολκίπερ
Μελισσανίδης Μπάρκας: Σύμφωνα με δημοσίευμα, την υπόθεση της μεταγραφής του διεθνούς γκολκίπερ στη Σέλτικ, την έχει αναλάβει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Μπάρκας με τις εμφανίσεις των τελευταίων ετών έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Σέλτικ έχει ανεβάσει την προσφορά της στην ΑΕΚ για να τον αποκτήσει. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το Transfermakt, η αξία του διεθνή γκολκίπερ αποτιμάται στα 2,4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν να τον κάνουν δικό τους, όπως η Μονπελιέ.

Με τη μεταγραφή του Μπάρκα στην ιστορική σκωτσέζικη ομάδα ασχολείται και η «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία, μάλιστα, τονίζει ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα, αν και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, δεν βρίσκεται στην Αθήνα.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι εκτός Αθηνών από την Παρασκευή. Για την ακρίβεια, έχει… ανοιχτεί στις θάλασσες με το κότερό του, όπως συνηθίζει κάθε καλοκαίρι. Ωστόσο, το θέμα ειδικά του Μπάρκα το χειρίζεται ο ίδιος, αφού μιλάει προσωπικά και με τον άνθρωπο που έχει φέρει την πρόταση από τη Σέλτικ και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο στη διαπραγμάτευση».

Η Σέλτικ τον παρακολουθεί στενά εδώ και καιρό

Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη του Μπάρκα ήταν μεγάλη. Η ΑΕΚ αποφάσισε να επενδύσει πάνω του πριν από λίγα χρόνια και δεν το μετάνιωσε ποτέ. Ο Έλληνας γκολκίπερ αποτελεί την πρώτη επιλογή όλων των προπονητών που έχουν περάσει από την ομάδα. Παράλληλα, είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι αν είχε πετύχει την Εθνική σε καλύτερη φάση θα μπορούσε ήδη να έχει εξασφαλίσει μια καλή μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Βέβαια και οι εμφανίσεις του με την ΑΕΚ σε συνδυασμό με την εμπειρία του είναι αρκετές για να του ανοίξουν αρκετές πόρτες. Τα τελευταία δυο καλοκαίρια έχει φλερτάρει με καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Αποκορύφωμα ήταν το περσινό ενδιαφέρον της Ρόμα που τελικά δεν μετουσιώθηκε σε μεταγραφή. Την ίδια στιγμή η Μονπελιέ, αλλά και η Σέλτικ παρακολουθούν στενά την περίπτωση του. Ειδικότερα, η ομάδα της Σκωτίας έχει έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα για να τον δει, ενώ είχε μπει στη λίστα της στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments