Αθλητισμός

Ντάνιελ Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Το πάνω χέρι για τον Κροάτη οι “ερυθρόλευκοι”

Ντάνιελ Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Το πάνω χέρι για τον Κροάτη οι “ερυθρόλευκοι”
Ντάνιελ Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Οι πρωταθλητές είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Κροάτη γκολκίπερ.

Πριν από μερικές εβδομάδες το όνομα του Ντάνιελ Σούμπασιτς ήρθε στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Αρχικά το θέμα του δεν πήρε μεγάλη έκταση, ειδικότερα από τη στιγμή που στην ομάδα υπάρχει ο Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ είναι το αδιαμφισβήτητο νούμερο ένα της ομάδας και όχι άδικα. Οι εμφανίσεις του είναι τέτοιες που τον έχουν κάνει να χτυπήσει και την πόρτα της Εθνικής ομάδας. Την ίδια στιγμή ο Σούμπασιτς δεν θα έλεγε όχι στον Ολυμπιακό, αλλά στα 35 του δεν είχε καμία διάθεση να βλέπει τα παιχνίδια από τον πάγκο.

Με βάση όλα τα παραπάνω, φαινομενικά η απόκτηση του Κροάτη ήταν δύσκολη. Βέβαια όσο δεν βρίσκει ομάδα θα μπορούσε να απασχολήσει υπό κάποιες προϋποθέσεις. Μια από αυτές ήταν να γίνει πώληση του Ζοσέ Σα. Όπως είπαμε και πριν ο έμπειρος γκολκίπερ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις που δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Αρκετές ομάδες από το εξωτερικό, και ειδικότερα από την Αγγλία, παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του.

Φαβορί ο Σούμπασιτς αν φύγει ο Σα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ», ο Ζόρζε Μέντες εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι θα φέρει σούπερ πρόταση από την Αγγλία για τον Ζοσέ Σα και στον Ολυμπιακό δεν έχουν μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τις προεργασίες τους για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου πορτιέρο, με τον Σούμπασιτς να είναι το φαβορί στη σχετική λίστα. Ο 35χρονος Κροάτης τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό, έχει εξαιρετική πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, όπως γράφει το «ΦΩΣ» είναι η καλύτερη πρόταση από όσες ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν προσεγγίσει. Ο Ολυμπιακός του προσφέρει διετές συμβόλαιο και εφόσον τελικά ο Σα αποχωρήσει, ο Σούμπασιτς είναι πολύ πιθανό να πιάσει λιμάνι. Σχετικά με τις άλλες κινήσεις που αναμένεται να γίνουν στη θέση του τερματοφύλακα, το επόμενο διάστημα θα γίνει άλλη μια αποχώρηση. Συγκεκριμένα ο Μπόμπι Άλεν θα αποτελέσει παρελθόν καθώς δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και ο ίδιος επιθυμεί να πάει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται περισσότερο. Θυμίζουμε ότι για τη θέση του δεύτερου γκολκίπερ έχει αποκτηθεί Κρίστινσον από την Λάρισα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments