Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προτάθηκε ο Γιόβιτς – Τι θα γίνει με Λαπροβίτολα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προτάθηκε ο Γιόβιτς – Τι θα γίνει με Λαπροβίτολα
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Στέφαν Γιόβιτς προτάθηκε στο «τριφύλλι», αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας προτιμούν ως πρώτη επιλογή τον Νίκολας Λαπροβίτολα.

Ο γκαρντ Στέφαν Γιόβιτς προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» προτιμούν τον Νίκολας Λαπροβίτολα. Όλα δείχνουν ότι αυτή η εβδομάδα είναι αυτή που θα αποφασιστεί τι θα γίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Αργεντινό γκαρντ. Έτσι, οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις στους «μερένγκες» και εκεί έχουν ρίξει όλο το βάρος των ενεργειών τους.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση το σάιτ trifilara.gr, αναφέρει ότι στο «τριφύλλι» αναμένουν την τελική έκβαση της υπόθεσης του Λαπροβίτολα, με τον Αργεντινό γκαρντ να πιέζει τη Ρεάλ να μείνει ελεύθερος άμεσα, ώστε να ενεργοποιήσει τη συμφωνία του με τους πράσινους». Όσο όμως αργεί η αποδέσμευση του πλέι μέικερ των Ισπανών, οι μάνατζερ συνεχίζουν να «βομβαρδίζουν» τον Παναθηναϊκό με προτάσεις.

Ένα από τα τελευταία ονόματα που προστέθηκε στις προτάσεις είναι, όπως αναφέραμε, αυτό του Στέφαν Γιόβιτς, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Χίμκι. Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν έχουν κάνει καμία κίνηση προς την πλευρά του Σέρβου, καθώς προτεραιότητα είναι ο Λαπροβίτολα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο «τριφύλλι» θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις μόνο αν «χαλάσει» η υπόθεση του Αργεντινού πλέι μέικερ. Σε κάθε περίπτωση πολλά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στη βδομάδα, με τους «πράσινους» να είναι αισιόδοξοι πως ο Λαπροβίτολα θα μείνει ελεύθερος και θα μετακομίσει άμεσα στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό.

Να θυμίσουμε ότι ένας άλλος παίκτης που ακούστηκε πρόσφατα για τον Παναθηναϊκό είναι ο Λέο Βέστερμαν. Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, όμως ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ δεν επιθυμεί την παραμονή του στο ρόστερ των Τούρκων. Έτσι, ο άλλοτε παίκτης της Βιλερμπάν, της Παρτιζάν, της Λιμόζ, της Ζαλγκίρις και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κοιτάει την αγορά, θέλοντας να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την περσινή σεζόν ο 28χρονος πλέι μέικερ μέτρησε 3,8 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά ματς σε 22 συμμετοχές στην Euroleague με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τον ήθελε πίσω στο Κάουνας. Ο Σάρας εμπιστεύεται τον Γάλλο παίκτη και φαίνεται πως εξετάζει την επιλογή του και ως μια back up λύση στην Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments