Video

8 Λέξεις: Κυκλοφόρησε το καθηλωτικό τρέιλερ για τον νέο κύκλο

8 Λέξεις: Κυκλοφόρησε το καθηλωτικό τρέιλερ για τον νέο κύκλο
8 Λέξεις: Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωράει η προετοιμασία του νέου κύκλου.

Η αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ «8 Λέξεις» επιστρέφει από Σεπτέμβρη με νέα επεισόδια και το τρέιλερ είναι καθηλωτικό.

Μυστικά, πάθη και αδυναμίες στο πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ

Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Είναι μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις, ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν… Μυστικά, πάθη και αδυναμίες έχουν κερδίσει από την πρώτη κιόλας σεζόν τους τηλεθεατές του ερωτικού, πολιτικού θρίλερ.

Συναρπαστικό και γεμάτο αγωνία το τρέιλερ του νέου κύκλου για τις «8 Λέξεις»

Όλα είναι στοιχεία που δεν θα μπορούσαν σε καμιά περίπτωση να απουσιάζουν από τον δεύτερο κύκλο και τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης καθημερινής σειράς. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, κυκλοφορεί στον αέρα του καναλιού και το τρέιλερ του νέου κύκλου με το μυστήριο και την υψηλή αισθητική να πρωταγωνιστούν. Ο κορωνοϊός, η καραντίνα και οι νέες συνθήκες εργασίας που διαμορφώθηκαν, άλλαξαν τα σχέδια της σειράς, μιας και τα γυρίσματα είναι μοιρασμένα ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο. Με το που δόθηκε το «πράσινο φως» για τις πτήσεις, ξεκίνησαν και τα γυρίσματα, ενώ το καστ θα ταξιδέψει στις αρχές του επόμενου μήνα, του Αυγούστου στην Κέρκυρα για τη συνέχεια των γυρισμάτων.

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωράει η προετοιμασία για την ερχόμενη σεζόν

Μερικά ονόματα από όσους πρωταγωνιστούν, είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος, Στέφανος Μιχαήλ κ.α.. Το σενάριο είναι από τη Βάνα Δημήτριου ενώ η σκηνοθεσία από τον Ανδρέα Γεωργίου. Και είναι φανερό πως με πυρετώδεις ρυθμούς προχωράει η προετοιμασία του νέου κύκλου για τις «8 Λέξεις» ύστερα από την απρόσμενη αυλαία του πρώτου λόγω της πανδημίας για τον φονικό ιό. Η επιτυχημένη καθημερινή σειρά του γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, του ΣΚΑΙ, με την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου και πλήθος αγαπημένων πρωταγωνιστών, αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και στη δεύτερη της σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments