Ελλάδα

Γιάννης Λοβέρδος Twitter: Αφαίρεσε μαύρη κοπέλα από φωτογραφία που δημοσίευσε

Γιάννης Λοβέρδος Twitter:  Αφαίρεσε μαύρη κοπέλα από φωτογραφία που δημοσίευσε
Γιάννης Λοβέρδος Twitter: Ο ίδιος μετά τις αντιδράσεις ανέβασε τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Facebook του «Χαμόγελου του Παιδιού» χωρίς, όμως, πουθενά να αναφέρεται κάποιο σχόλιο για την Ανίκ.

Χαμό προκάλεσε στα social media ο Γιάννης Λοβέρδος μετά από μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook. Ο βουλευτής της ΝΔ χρησιμοποίησε μία φωτογραφία που είχε “ανέβει” στη σελίδα του “Χαμόγελου του Παιδιού“. Σε αυτήν απεικονιζόταν ο Πρόεδρος, Νίκος Γιαννόπουλος μαζί με δύο παιδιά του “Χαμόγελου” την Ανίκ και τον Ευέλπιδα Νέστορα.

Ο Γιάννης Λοβέρδος όμως αποφάσισε να “κόψει” την Ανίκ από την φωτογραφία και να κάνει το εξής σχόλιο:

“Ο Νέστορας, από το χαμόγελο του παιδιού… Ανθυπολοχαγός πια, της αεροπορίας στρατού…Μετά την αποφοίτησή του από την σχολή Ευελπίδων… Πήγε στο Χαμόγελο, στα εννέα του χρόνια, (2007). Πάλαιψε, διάβασε, υποστηρίχθηκε… Tο ονειρό του πραγματικότητα. Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα.. (αντιγράφω από το Twitter)” .

Ακολούθησαν σφοδρές αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου καθώς πολλοί θεώρησαν ότι ο λόγος για τον οποίο “κόπηκε” η Ανίκ ήταν το χρώμα της, καθώς είναι μαύρη.

Λίγο αργότερα – και πιθανότατα μετά τα σχόλια – ο Γιάννης Λοβέρδος ανέβασε την κακονική φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται και τα δύο παιδιά. Το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία ήταν ίδιο με το αρχικό, χωρίς καμία αναφορά στην Ανίκ.

H νέα ανάρτηση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments