Αθλητισμός

Μαουρίσιο ΠΑΟΚ: Θα μείνει ή όχι ο Βραζιλιάνος στον «Δικέφαλο»

Μαουρίσιο ΠΑΟΚ: Θα μείνει ή όχι ο Βραζιλιάνος στον «Δικέφαλο»
Μαουρίσιο ΠΑΟΚ: Ο Αμπέλ Φερέιρα τον θέλει στην ομάδα, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος θέλει να μείνει, αλλά τα χρήματα που ζητάει ίσως είναι ο αποτρεπτικός παράγοντας για την παραμονή του στην Τούμπα.

Η παραμονή ή όχι του Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ είναι ένα ερωτηματικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου χαφ με τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει λήξει, ωστόσο οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν τι μπορεί να γίνει με τη συνεργασία τους.

Ο Μαουρίσιο από τη μεριά του βρίσκεται στην Ελλάδα και περιμένει την πρόταση του ΠΑΟΚ, όπως του είχε υποσχεθεί λίγο πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Ιβάν Σαββίδης, όπως αναφέρει το to10.gr.  Ο 31χρονος έχει ξεκαθαρίσει την πρόθεση του να συνεχίζει να φοράει τα «ασπρόμαυρα», ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να δεχτεί μία μειωμένη οικονομικά πρόταση, κάτι που δεν είχε κάνει πριν από μερικούς μήνες. Ο Αμπέλ Φερέιρα υπολογίζει κανονικά στον Μαουρίσιο και τον θέλει στην ομάδα της νέας σεζόν, με το θέμα πάντως να παραμένει ανοιχτό.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος είχε 27 συνολικά συμμετοχές σε κανονική περίοδο και play off της Super League 1, ενώ παρά την ηλικία του, βρίσκεται στα 31, κοστολογείται από το Transfermarkt στα 2,4 εκατομμύρια ευρώ. Πριν από τον ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο είχε αγωνιστεί σε Κορίνθιανς, Φλουμινένσε, Τέρεκ Γκρόζνι και Ζενίτ.

Τι θα γίνει με Βαρέλα

Ανοιχτό είναι και το μέλλον του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ καθώς ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι η τύχη του στην ομάδα είναι στα χέρια της διοίκησης. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, παρουσιάζει τάσης φυγής και επικαλείται την αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του για να ξεκαθαρίσει ότι αν θεωρούν πως ευθύνεται εκείνος για την απώλεια του τίτλου, τότε μπορεί να αποχωρήσει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις φήμες δεν θέλει να μείνει σε κατάσταση αβεβαιότητας και ρίχνει το γάντι στον «Δικέφαλο του Βορρά». Πρόταση για την αγορά του δύσκολα θα βρει. Ως ελεύθερος, όμως, μπορεί να διασφαλίσει τα χρήματα που παίρνει στην Τούμπα.

Πριν λίγο καιρό πάντως μετά την ισοπαλία με τον Άρη, ο ίδιος είχε παραχωρήσει συνέντευξη που φαινόταν πιο συγκαταβατικός και με αυτοκριτική διάθεση. Στην συνέντευξη στο κανάλι της ΠΑΕ έδειχνε να θέλει να μείνει στην ομάδα. Ίσως η αναμονή να τον έκανε να τρέξει ο ίδιος την κατάσταση, ίσως πάλι η δυσαρέσκεια αυτή να είναι μια απλή φήμη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments