Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Ομόνοια: 3-0

Ολυμπιακός – Ομόνοια: 3-0
Ολυμπιακός - Ομόνοια: Έτοιμη για το «Μολινό» και τη ρεβάνς με τη Γουλβς παρουσιάστηκε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε έτοιμος στο πρώτο του φιλικό μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και εν όψει της ρεβάνς με τη Γουλβς για το Europa League. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε με 3-0 της κυπριακής Ομόνοιας σε φιλικό που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που δεν έγινε ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, ουσιαστικά έκανε μια τελική δοκιμή εν όψει της αναμέτρησης με την αγγλική ομάδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου στο «Μολινό» για τη ρεβάνς της φάσης των 16 του Europa League.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Κάτω από τα δοκάρια ο Μαρτίνς είχε τον Σα. Αριστερά ήταν ο Τσιμίκας και δεξιά ο Γκασπάρ. Να σημειωθεί πως ο Ελαμπντελαουί είχε ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες και έκανε ειδικό πρόγραμμα. Στόπερ αγωνίστηκαν ο Μπα με τον Σισέ, που θα είναι και το δίδυμο στην Αγγλία, από τη στιγμή που ο Σεμέντο είναι τιμωρημένος.

Η τριάδα στα χάφ δεν άλλαξε, με τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά να είναι βασικοί, στο ένα άκρο ήταν ο Βαλμπουενά, στο άλλο ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί. Όπως αναφέρει το sport24.gr, αυτό είναι το πλάνο και για την άλλη Πέμπτη (6/8) στην Αγγλία, με τον Μαρτίνς να περιμένει τον Ομάρ για τη θέση του Γκασπάρ.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Καμαρά στο 42′ έκανε το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» που διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 45’, με εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά.

Ο Ραντζέλοβιτς είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φρόντισε να το δείξει με ένα ακόμη το γκολ. Μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, δείχνοντας πως ο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει πάνω του.

Το ίδιο σάιτ σημειώνει πως στο Λονδίνο με την Άρσεναλ, είχε πάρει φανέλα βασικού. Είναι στις επιλογές του Μαρτίνς για την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς και στο τέλος των play off, έδειξε καλό πρόσωπο, σκοράροντας μάλιστα απέναντι σε ΟΦΗ και ΑΕΚ.

Η Ομόνοια πίεζε ψηλά, όμως η ομάδα του Μαρτίνς κατάφερνε να δημιουργήσει κινδύνους. Στο 83′ ο Λοβέρα βρήκε τον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος αν και ήταν μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο γλίστρησε. Στο 85′ ο Καμαρά επιχείρησε άστοχο σουτ έπειτα από γύρισμα του Ρατζέλοβιτς. Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης στο 89′, ο Ραντζέλοβιτς με τακουνάκι έβγαλε τον Τοροσίδη σε καλή θέση, αλλά ο γκολκίπερ της κυπριακής ομάδας απέκρουσε, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα από το γυριστό σουτ του Καφού έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (78′ Αλέν), Γκασπάρ (64′ Τοροσίδης), Μπα, Σισέ (64′ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (64′ Καφού), Γκιλιέρμε, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (64′ Λοβέρα).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (64′ Λοΐζου), Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς (74′ Κίκο), Γκόμες (64′ Κούσουλος), Γκόμεθ (78′ Σάββα), Μποτεάκ (74′ Τζιωνής), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (74’ Ντάρμπισιρ).

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments