Ελλάδα

Πυροβολισμοί Χανιά: Κατέληξε ο 60χρονος που φαίνεται να είχε πυροβολήσει τη γυναίκα του

Πυροβολισμοί Χανιά: Κατέληξε ο 60χρονος που φαίνεται να είχε πυροβολήσει τη γυναίκα του
Πυροβολισμοί Χανιά: Σύμφωνα με τοπικά σάιτ, κατέληξε ο 60χρονος που φέρεται να είχε πυροβολήσει τη γυναίκα του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 60χρονος που φαίνεται να είχε πυροβολήσει την 56χρονη γυναίκα του την περασμένη Κυριακή στο Πασακάκι Χανίων. Σύμφωνα με τοπικά σάιτ, ο άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά τις προσπάθειες των γιατρών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 56χρονη γυναίκα και δίνει μάχη για τη δική της ζωή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του parakritika.gr, ο 60χρονος υπέκυψε το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε πρώτα τη σύζυγό του και μετά αυτοπυροβολήθηκε. Η 56χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Τι είχε συμβεί την περασμένη Κυριακή στο Πασακάκι

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι καθαρό ακόμα τι είχε συμβεί την περασμένη Κυριακή όταν και σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο στο Πασακάκι στα Χανιά. Όλα φαίνεται πως συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία εξετάζει τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς είχε μεταβεί στον τόπο του θλιβερού συμβάντος λίγη ώρα αργότερα. Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο άνδρας πυροβόλησε πρώτα την γυναίκα και μετά αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώ τις Αρχές φαίνεται πως ειδοποίησε η ίδια η γυναίκα.

Δύο ασθενοφόρα παρέλαβαν το ζευγάρι και τους μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο, με τον 60χρονο να μπαίνει στη ΜΕΘ και τη γυναίκα να εισάγεται άμεσα στο χειρουργείο και κατόπιν στη ΜΕΘ, με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Χανίων να δίνουν μάχη για να τους κρατήσουν στη ζωή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συγκλονισμένος ο 16χρονος γιος του ζευγαριού ειδοποιήθηκε από τον παππού του για το τι συνέβη στο σπίτι του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments