Διεθνή

Η πιο απίστευτη αγγελία πώλησης αυτοκινήτου που είδατε ποτέ

Η πιο απίστευτη αγγελία πώλησης αυτοκινήτου που είδατε ποτέ
Αγγελία αυτοκινήτου: Με μια ιδιαίτερη αγγελία ο κάτοχος ενός αυτοκινήτου γνωστοποίησε πως το βάζει προς πώληση.

«Το πουλάω και καταραμένη η μέρα που το αγόρασα» γράφει σε αγγελία ο κάτοχος ενός αυτοκινήτου. Οι αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αρκετές φορές δεν γράφουν την αλήθεια για το μοντέλο που πωλείται, προκειμένου ο ιδιοκτήτης του να το αποχωριστεί μια ώρα αρχύτερα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη αγγελία είναι ξεχωριστή. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι τόσο ειλικρινής, που ίσως δυσκολευτεί λίγο παραπάνω να βρει τον επόμενο κάτοχό του.

Τι αναφέρει σε αυτήν; Περιγράφει με ξεκάθαρο τρόπο κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου δηλώνοντας αποφασισμένος να το πουλήσει.

«Είμαι ο πρώτος ιδιοκτήτης, έχει τα σωστά χιλιόμετρα, εάν κάποιος ενοχλείται, μπορώ να τα διορθώσω σε μια ώρα. Πουλάω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και δεν μπορεί να μοιάζει καινούργιο μετά από 265.000 χιλιόμετρα, γιατί ξέρω πώς ήταν στον εκθεσιακό χώρο. Το πουλάω επειδή είμαι κουρασμένος, χαλάει τον τελευταίο καιρό και δεν έχω άλλα νεύρα για αυτό. Καλύτερα να το πουλήσω παρά να το κάψω. Με ενοχλεί να αναφέρω όλα όσα άλλαξα σε αυτό και πόσα χρήματα μου κόστισε. Σπάνια υπάρχουν ανταλλακτικά, και ακόμη και όταν τα βρίσκω, κοστίζουν όσο η οδήγηση αεροπλάνου και όχι αυτοκινήτου, καταναλώνει 8 λίτρα εκτός πόλης, καλύτερα να μη γνωρίζετε πόσο κοστίζει στην πόλη. Χρειάζομαι δεξαμενόπλοιο για να το μεταφέρω μαζί μου. Έχει ενσωματωμένο υγραέριο, αλλά δεν μπορώ να οδηγήσω με αέριο επειδή έχω ήδη δουλέψει την κυλινδροκεφαλή για 105.000 χλμ. Δεν μπορώ να το κάνω κάτι πια, δεν έχω άλλα χρήματα ή νεύρα για αυτό, υποθέτω ότι δεν είμαι καταδικασμένος να παλέψω μαζί του στον τάφο. Κανείς δεν θα το κλέψει, ούτε οι κλέφτες. Δεν έχω το θάρρος να το βάψω πια, ούτε σκοπεύω να το πλύνω, είναι έτσι, είμαι κουρασμένος. Καταραμένη η μέρα που το πήρα από την έκθεση, ήταν στις 03.04.2012. Εάν ήταν καλό δεν θα βρισκόταν εδώ».

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο πουλιέται στην Ιταλία, είναι μοντέλο του 2012, με 265.000 χλμ. Η τιμή του είναι 4.500 ευρώ. Δεν είναι σίγουρο ότι θα βρει αγοραστή. Σίγουρο ωστόσο είναι ότι η αγγελία του έχει διαβαστεί από πολλούς και έχει γίνει viral.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments