Lifestyle

Εύη Σαλταφερίδου Κώστας Καραφώτης: Είναι ξανά μαζί και το πάθος φουντώνει

Εύη Σαλταφερίδου Κώστας Καραφώτης: Είναι ξανά μαζί και το πάθος φουντώνει
Εύη Σαλταφερίδου Κώστας Καραφώτης: Φαίνεται πως διαλύθηκαν τα «σύννεφα» στη σχέση τους.

Η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κώστας Καραφώτης είναι ξανά μαζί, καθώς φαίνεται πως ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα είχαν να αντιμετωπίσουν.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος ξεχώρισε φέτος στο «Just the 2 of Us» ως coach της Βίκυς Χατζηβασιλείου φτάνοντας μέχρι τον τελικό του show του OPEN, και η γοητευτική personal trainer, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω του «Survivor 2» στον ΣΚΑΙ, δείχνουν πολύ καλά μαζί κατά τη διάρκεια της κοινής απόδρασής τους κοντά στην Αθήνα.

Το όμορφο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, όπως δείχνουν τα πράγματα, άφησε πίσω του τα προβλήματα και απολαμβάνει ξανά το ειδύλλιό του, κάνοντας μάλιστα διακοπές μαζί στην κοσμοπολίτικη Ύδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από άνθρωπο της «Espresso», οι δύο τους εντοπίστηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε να χαίρονται τις βόλτες τους στο γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού.

Θυμίζουμε, όπως είχε γίνει γνωστό στις αρχές Ιουνίου, το ζευγάρι ζορίστηκε αρκετά στη διάρκεια της καραντίνας, καθώς η γυμνάστρια λίγο πριν από την απαγόρευση των μετακινήσεων είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να δει τους γονείς της και τελικά αναγκάστηκε να μείνει εκεί. Για αρκετές εβδομάδες οι δύο τους ήταν χωριστά. Όμως και μετά την άρση των μέτρων οι πολύωρες πρόβες του τραγουδιστή για τις ανάγκες του «J2US» και τα γυρίσματα δεν τους άφησαν και πολλά περιθώρια να ανακτήσουν αμέσως το… χαμένο έδαφος.

Αυτό όμως, δεν άργησε και έγινε μετά το τέλος του show. Οπότε ο Κώστας άρχισε να έχει και πάλι άφθονο χρόνο στη διάθεσή του και η Εύη ήταν πλέον κοντά του, στην Αθήνα. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο γνωστός τραγουδιστής, η σχέση του με τη Σαλταφερίδου άρχισε στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, και κοινώς οδεύει προς τους εννέα μήνες.

Λίγα λόγια για τον Κώστα Καραφώτη

Ο Κώστας Καραφώτης γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1978 και μεγάλωσε εκεί. Στη γενέτειρα πόλη του έμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια, όταν αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να μείνει στη Σόφια της Βουλγαρίας για να σπουδάσει Ιατρική. Εκτός, λοιπόν, από τα εύσημα στη νυχτερινή διασκέδαση , έχει και πτυχίο Ιατρικής, το οποίο πήρε τον Νοέμβριο του 2003.

Η επιθυμία του Κώστα, όμως ,να ακολουθήσει και επαγγελματικά το τραγούδι και να ασχοληθεί σοβαρά με τη δισκογραφία γινόταν όλο και πιο έντονη. Έτσι, το 2004 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό reality του ΑΝΤ1 «Fame Story 2» προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστός και να δοκιμαστεί για πρώτη φορά σοβαρά σε αυτό που του άρεσε πολύ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments