Lifestyle

Ντέμι Λοβάτο ναρκωτικά: Γιόρτασε τα δύο χρόνια της απεξάρτησής της

Ντέμι Λοβάτο ναρκωτικά: Γιόρτασε τα δύο χρόνια της απεξάρτησής της
Ντέμι Λοβάτο ναρκωτικά: Πέρασαν δύο χρόνια από τον Ιούλιο του 2018 όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.

Οι ημέρες του Ιουλίου είναι ιδιαίτερα φορτισμένες για τη διάσημη τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο η οποία γιορτάζει τα δύο χρόνια της απεξάρτησής της από τα ναρκωτικά.

Πέρασαν δύο χρόνια από τον Ιούλιο του 2018 όταν η Ντέμι Λοβάτο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. Πλέον η τραγουδίστρια έχει κάθε λόγο να γιορτάζει, καθώς δηλώνει τελείως καλά και τονίζει ότι η ζωή της έχει αλλάξει προς το καλύτερο, ύστερα και από τη σχέση της με τον ηθοποιό Μαξ Ίριχ.

Έχει κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό της

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσικός και ηθοποιός έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην παιδική σειρά «Barney & Friends» ενώ το 2008, ήρθε στο προσκήνιο ως πρωταγωνιστικό μέλος της τηλεοπτικής ταινίας «Camp Rock», υπογράφοντας και συμβόλαιο με τη Hollywood Records την ίδια χρονιά. Έτσι, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Don’t Forget».

Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις πολλές και το άγχος ακόμα παραπάνω. «Δεν είναι μόνο επειδή ερωτεύτηκα…, αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια, έχω κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό μου από ό,τι είχα κάνει σε όλη μου τη ζωή», έγραψε πρόσφατα η τραγουδίστρια στο Instagram. Μάλιστα, στην ανάρτησή της τόνισε την πίστη της στο Θεό που όπως σημείωσε «μου έδωσε άπειρη ασφάλεια», ενώ ευχαρίστησε την «οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές» που την υποστήριξαν στο ταξίδι της απεξάρτησή της.

Μιλά με αγάπη για τον Θεό

Είναι χαρακτηριστικό πως η Ντέμι Λοβάτο έχει εκφράσει ότι είναι Χριστιανή και προσεύχεται με την μπάντα της πριν παρουσιαστούν στη σκηνή. Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της περισσότερο πνευματικό, και όχι πολύ θρησκευόμενο, επιβεβαιώνοντας την πίστη της στον Θεό. Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως δεν ενδιαφερόταν να έχει σχέση με τον αποξενωμένο της πατέρα Πάτρικ. Έγραψε το τραγούδι «For the Love of a Daughter» για αυτόν, το οποίο αναφέρεται πως ωθήθηκε από μια σειρά συνεντεύξεων που έδωσε ο πατέρας της για να επωφεληθεί ο ίδιος από τη φήμη της.

Ο πατέρας της Ντέμι Λοβάτο πέθανε στις 22 Ιουνίου του 2013, σε ηλικία 54 χρονών, από καρκίνο. Λίγο μετά τον θάνατό του, μίλησε με αγάπη για εκείνον στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και αποκάλυψε πως ο ίδιος έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια. Τότε ανακοίνωσε πως για να τον τιμήσει, δημιούργησε το «Lovato Treatment Scholarship Program», για να βοηθήσει άτομα που πάσχουν από ψυχική ασθένεια, πληρώνοντας για τη θεραπεία τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments