Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας Σέλτικ: Για λιγότερα χρήματα γράφει ρεπόρτερ της των Σκωτσέζων

Βασίλης Μπάρκας Σέλτικ: Για λιγότερα χρήματα γράφει ρεπόρτερ της των Σκωτσέζων
Βασίλης Μπάρκας Σέλτικ: Ένας ρεπόρτερ της Σέλτικ αναφέρθηκε στην μεταγραφή, αλλά μίλησε για λιγότερα χρήματα από αυτά που γνωρίζουμε.

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά τις συνεχόμενες καλές σεζόν ο Έλληνας γκολκίπερ είναι μια ανάσα από το επόμενο βήμα της καριέρας του. Και αυτό θα είναι το μεγαλύτερο καθώς κάνει το άλμα με την μεταγραφή του στο εξωτερικό. Η ομάδα της Σέλτικ είναι ένα μεγάλο όνομα, ενώ το πρωτάθλημα της Σκωτίας έχει αποδειχθεί πολλές φορές ένα ενδιάμεσο σκαλοπάτι για την Premier League της Αγγλίας.

Με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα το deal έχει κλείσει στα 5 εκατομμύρια ευρώ και η ΑΕΚ θα λάβει επιπλέον 1,1 σε περίπτωση που ο Μπάρκας πετύχει κάποιους στόχους με την φανέλα της Σέλτικ. Συνήθως αυτά είναι μπόνους συμμετοχών και κατάκτησης τροπαίων ή είσοδο στους ομίλους του Champios League. Μάλιστα με αυτά τα χρήματα ο διεθνής γκολκίπερ γίνεται η μεγαλύτερη πώληση που έχει κάνει η ΑΕΚ αφήνοντας αρκετά πίσω τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που είχε τη σχετική πρωτιά με την μεταγραφή του στην Τζένοα έναντι ενός ποσού λίγο κάτω από τα 4 εκατομμύρια.

Ένας δημοσιογράφος έβαλε “φωτιά”

Όλα τα παραπάνω είναι αυτά που γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Την ίδια ώρα ένας Σκωτσέζος δημοσιογράφος με ανάρτησή του στο Twitter έδωσε άλλες πληροφορίες. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Μπάρκας είναι στη Σκωτία για να τελειώσει την μεταγραφή του έναντι 3,3 εκατομμυρίων ευρώ και όχι με αυτό των 5+1 εκατομμύρια που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ήταν η πρώτη προσφορά που έκανε η Σέλτικ και εισέπραξε την αρνητική απάντηση της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα σημειώνει ο Σκωτσέζος Άντονι Τζόζεφ, έγραψε: «Ο Βασίλης Μπάρκας πέρασε εξετάσεις στην Γλασκώβη σήμερα μετά τηn διαφαινόμενη μετακίνησή του από την ΑΕΚ στην Σέλτικ. Η Σέλτικ συμφώνησε με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή σε ένα καθαρό ποσό ύψους 3,3 εκατ. ευρώ, στο οποίο θα προστεθούν μπόνους συμμετοχών. Πιθανότατα θα επιβεβαιωθεί αύριο (σ.σ. Πέμπτη 30/7 », έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του. Κάτι σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι ο δημοσιογράφος εργάζεται στο Sky Sports που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments